sâmbătă, mai 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăLuka Sulic - The Four Seasons, Vivaldi & More pe 8 februarie...

Luka Sulic – The Four Seasons, Vivaldi & More pe 8 februarie 2020 la Bucuresti

Luka Sulic, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, vine la București pe 8 februarie la Sala Palatului pentru a vă oferi un show de neuitat alături de orchestra sa. Artiștii vor interpreta Anotimpurile de Vivaldi, dar și multe alte piese care vă vor prinde în magia muzicii clasice. Biletele se pun în vânzare pe 27 septembrie la ora 10:00.

Cunoscut mai ales datorită activității din 2Cellos, Luka Sulic este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzica clasică și nu numai. Luka se întoarce cu acest proiect la originile sale muzicale, fiind primul artist din istorie care va cânta Anotimpurile lui Vivaldi în întregime.

Mulți artiști au interpretat celebra creație a compozitorului italian însă aceștia au făcut-o la vioara solo. Luka va fi și primul artist care va interpreta Anotimpurile la violoncel solo.

Luka Sulici s-a născut în Maribor, Slovenia, și a început să studieze instrumentul care l-a făcut celebrul la vârsta de 5 ani, alături de tatăl său, violoncelist de asemenea. A continuat cu studii în Zagreb, Viena și Londra unde treptat a câștigat notorietate datorită virtuozității și a tehnicii. Acest lucru i-a adus concerte alături de orchestre celebre din Polonia, Germania sau Rusia.

Ulterior alături de colegul și prietenul său Stjepan Hauser, a pus bazele 2Cellos care a devenit în scurt timp un proiect muzical cunoscut în intreaga lume. După ce a urcat pe scene renumite din întreaga lume, de la Royal Albert Hall din Londra până la Opera din Sydney, Luka a decis să pună bazele unu proiect dedicat Anotimpurilor lui Vivaldi.

Ceea ce urmează să vedem este rezultatul unei munci de 2 ani asupra capodoperei celebrului compozitor italian.

Biletele se pun în vânzare pe 27 septembrie la ora 10:00 în cinci categorii la următoarele prețuri:

earlybird – primele 300 de bilete

VIP – 399, A – 349 lei, B – 259 lei, C – 169 lei, D – 99 lei

presale

VIP – 419, A – 369 lei, B – 279 lei, C – 189 lei, D – 119 lei

la acces

VIP – 450, A – 400 lei, B – 300 lei, C – 200 lei, D – 150 lei

Se pun în vânzare doar 2500 de bilete.
La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular