Luka Sulic (2Cellos) – la Sala Palatului pe 8 Februarie

0
66
afis Luka Sulic

Luka Sulic, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, vine la București pe 8 februarie la Sala Palatului pentru a vă oferi un show de neuitat alături de orchestra sa. Artiștii vor interpreta Anontimpurile de Vivaldi, dar și multeâ alte piese care vă vor prinde în magia muzicii clasice.

Cunoscut mai ales datorită activității din 2Cellos, Luka Sulic este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzică clasică și nu numai. Luka se întoarce cu acest proiect la originile sale muzicale, fiind primul artist din istorie care va cânta Anotimpurile lui Vivaldi în întregime.

Multi artiști au interpretat celebra creație a compozitorului italian însă aceștia au făcut-o la vioară solo. Luka va fi și primul artist care va interpreta Anotimpurile la violoncel solo.

Luka Sulici s-a născut în Maribor, Slovenia, și a început să studieze instrumentul care l-a făcut celebrul la vârsta de 5 ani, alături de tatăl său, violoncelist deasemenea.

A continuat cu studii în Zagreb, Viena și Londra unde treptat a câștigat notorietate datorită virtuozității și a tehnicii. Acest lucru i-a adus concerte alături de orchestre celebre din Polonia, Germania sau Rusia.

Ulterior alături de colegul și prietenul său Stjepan Hauser a pus bazele 2Cellos care a devenit în scurt timp un proiect muzical cunoscut în întreaga lume.
După ce a urcat pe scene renumite din întreaga lume, de la Royal Albert Hall din Londra până la Opera din Sydney, Luka a decis să pună bazele unu proiect dedicat Anotimpurilor lui Vivaldi.

Ceea ce urmează să vedem este rezultatul unei munci de 2 ani asupra capodoperi celebrului compozitor italian.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
Un eveniment BestMusic Live Concerts