Lucruri care ne fac fericiti

  0
  315
  thai_life_insurance_unsung_hero_3

  The most important things in life aren’t things. Anthony J. D’Angelo

  Te-ai întrebat vreodată ce-ţi doreşti cu adevărat de la viaţă? Te-ai întrebat vreodată de câtă fericire ai nevoie pentru a te considera un om împlinit? Cât îți trebuie pentru a fi fericit? Un kilogram de dragoste? Sau poate patru bucăți de aur înfăşurate în bani?

  Poate clipul următor nu conține răspunsurile acestor întrebări, dar poate fi un punct de plecare în direcţia corectă, poate fi un început… începutul unei revelaţii interioare, al unui strigăt, pentru că NOI suntem singurii care putem face ceva pentru a schimba lumea.

  Clipul are în vedere încurajarea telespectatorilor pentru a reflecta asupra a ceea ce este cu adevărat important în viață. Un bărbat sărac dă din puținul lui și ajută și alți oameni, fără a aștepta vreo recompensă. El nu primește o viață mai bună în schimb, însă este copleșit de mulțumire și dragoste, lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. Erou sau pur şi simplu om care schimbă oameni, altruist din fire şi gata să își sacrifice din bani şi dorinţe pentru ceilalți, tânărul nu va fi bogat şi nu va apărea niciodată la televizor. El va rămâne anonim dar va fi iubit de cei pe care îi ajută.

  Deşi la final aflăm că filmuleţul este o reclamă la o firmă thailandeză de asigurări de viaţă, mesajul pe care îl transmite este unul profund, care merită să fie luat în seamă. “Usung Hero” este mai mult decât o reclamă tailandeză, în spatele ei e un răspuns la o întrebare. Poate fi chiar întrebarea ta.

  [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=uaWA2GbcnJU&feature=youtu.be[/youtube]

  Sursă foto: theinspirationroom.com