Ce-au fost și ce au ajuns să fie date-urile? Erau un prilej pentru ca doi oameni să se cunoască, să schimbe impresii și în ultimă instanță să-și dea o șansă să fie împreună. Trecut-au anii și iată-ne în secolul XXI, secolul întâlnirilor online, al like-urilor pe post de flirt și al postărilor siropoase care mușamalizează, de fapt, o acută nevoie de atenție. Sorry I have to break it down for you, dar adevăratele întâlniri, cele care erau pline de romantism, de bun-simț, de râsete și glume, da, da, alea despre care vă vorbeau bunicii și mai nou filmele hollywoodiene, au dispărut odată ultimii mohicani.

În prezent, ce se vor a fi întâlniri, sunt de fapt un remake jenant a ceea știam cu toții în teorie despre ce înseamnă un date. S-a ajuns într-un punct în care normalul este luat în derâdere, considerat a fi demodat, vechi și chiar penibil. Totul s-a transformat într-un joc al convenienței, de cele mai mult ori inutil, care nu duce foarte departe. Se termină atunci când fiecare dintre parteneri a obținut ce a vrut. Then what? Vă spun eu. Then… nimic. E un fel de schimb, care, ce-i drept, nu implică bani, însă o să vă coste mai mult decât o noapte în cazinourile din Vegas. Haideți să ne amintim lucrurile care făceau dintr-o întâlnire o seară mai puțin banală și pentru care chiar merita osteneala.

1. Emoțiile de dinaintea întâlnirii. Multă lume încearcă să evite acest sentiment, să îl reprime. Eu, personal, îl iau ca pe un semn bun și în felul acesta îți poți face o idee despre ce simți față de persoana cu care te vezi. Dacă nu simți nimic și ți-e indiferent dacă te întâlnești sau nu, înseamnă că sunt multe alte lucruri mai productive pe care ai putea să le faci, ca de exemplu: să te joci cu pisica. Serios, oamenii au început să iasă la întâlniri doar de amorul artei, să își ocupe timpul cu ceva și evident pentru posibilitatea de a face sex.

2. Vine să te ia de acasă. Știu la ce se gândesc majoritatea bărbaților acum: „În ce film din anii `50 se crede și fata asta?” Ei bine, aflați de la mine că acest gest aberant pentru voi acum, ar putea să o dea peste cap și să o facă să regândească fiecare teorie pe care o știa despre lume în general. Atenția pe care i-ați oferi-o ar fi ceva neașteptat și nu ar rămâne neobservată. Sună a ceva ce voi v-ați dori?

10410422_659877487453025_4293340513209750316_n

3. Să îți aducă flori. Bărbații subestimează mereu puterea lucrurilor mărunte, dar frumoase. Fie nu vor să le vadă, fie nu le pasă suficient de mult. O să spuneți: „Păi, oricum, florile se ofilesc, la ce le trebuie?” OK, dar v-ați gândit oare că amintirea cu care ar rămâne ar fi ceva special, v-ar deosebi de restul bărbaților cu care sunt obișnuite, ați avea acel je ne sais quoi pe care îl caută orice fată. De unde toată sclifoseala asta cu florile, de ce unii bărbați se simt stânjeniți să vină la o primă întâlnire cu o floare, mă depășește. Arăți că îți pasă, arăți că ești educat, arăți că meriți. Deci, unde este problema? Doar voi știți.

reality

4. Să mergi în oraș, nu să vezi un film la el acasă. Poate sunt doar eu, dar încep să cred că lucrurile se accelerează mai repede decât viteza 4G de la internet. Înțeleg că bărbații vor să ia taurul de coarne, să fie direcți și să nu piardă timpul. Ok, fii bărbat, dar nu fi bădăran. E o diferență. Fină, ce-i drept, pentru unii, dar e acolo. Dacă vrei doar un lucru, nu trebuie să treci prin formalitatea unei întâlniri. Orașul are multe resurse. Ar trebui să profitați de ele.

Sheldon-Cooper-sheldon-cooper-24678220-750-600

5. Discuțiile stimulative. Prima întâlnire este întotdeauna puțin awkward. De ce? Pentru că e prima dată când întâlnești persoana respectivă, nu știi cum să reacționezi și evident sunt multe reticențe de ambele părți. E ca un drum de țară. Sunt multe dâmburi, dar te obișnuiești. Nu trebuie să fie prea dificilă comunicarea la primul date. Trebuie să vă amuze, trebuie să fiți curioși, să simțiți ca și cum vă știți de o viață. Dacă asta nu se întâmplă, ei bine, tough luck. Plenty of fish in the sea, anyway.

talk

Fiecare fată caută iubirea atunci când este într-o relație. Și de ce cele mai multe ori, ceva nu merge și totul se termină. Mereu ne întrebăm de ce. Răspunsul pe care l-am găsit eu este următorul: nu există respect. Te poate înșela dacă te iubește, însă nu și dacă te respectă. Valabil și pentru celelalte nebunii pe care le mai fac bărbații. Așadar, iubire puteți găsi oriunde, căutați respect. Este cea mai frumoasă metodă de a arăta cuiva că îl iubești: respectându-l!

Sursă foto: Think Outside The Box, www.tumblr.com

Sursă: elitedaily.com