Lucia va deschide concertul Kimbra de pe 27 Septembrie

0
21
Kimbra-afis

Cunoscută publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe „Somebody that I used to know” dar și pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum „Settle Down” sau „Cameo Lover”, KIMBRA cântă în premieră în România la București, vineri pe 27 septembrie la Quantic Open Air.

În deschiderea artistei din Noua Zeelanda va urca pe scenă Lucia.

În iunie 2012, Lucia a fost preluată de agenția de management muzical Global Music Management, recent redenumită Global Records , care se ocupă și de managementul artistei Inna.

În august 2012, artista a susținut primul ei concert și a reprezentat muzica românească, pe o scenă dedicată în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Summer Well.

Cel de-al doilea single al său, numit „Me Over You”, a apărut tot în luna august și a beneficiat de un videoclip filmat în regia lui Radu Aldea.

Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu al unor cântărețe precum Adele sau Regina Spektor.

Lucia este și o susținătoare a proiectelor caritabile, iar în 2012 a cântat în cadrul a două astfel de evenimente: Gala Persoanelor cu Dizabilități, organizată pe 27 noiembrie de către ActiveWatch și Fundația Motivation România, în Studioul 3 al TVR, și concertul caritabil UNICEF, ce a avut loc pe 17 decembrie și unde a cântat, alături de Smiley și Vunk, pentru copiii vulnerabili din România.

Lucia a lansat albumul ei de debut, Silence pe 6 noiembrie 2015. Cel mai recent album, Samsara, pe 13 Aprilie 2018.

Așadar, pe 27 Septembrie ne întâlnim cu Kimbra și cu Lucia în club Quantic.

Biletele au următoarele prețuri:

presale – Acces General 109 lei, Golden Circle 149 lei

la acces –  Acces General 120 lei, Golden Circle 160 lei

Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitat la 300 de bilete.

Se pun in vânzare doar 800 de bilete.

Showul are loc în aer liber.