LP revine cu un nou concert în București pe 24 iunie

0
63
LP-afiș

LP, artista cu un stil si o voce inconfundabile, ce a cucerit iubitorii oricarui gen muzical cu super hitul “Lost On You“ va reveni in Bucuresti, cu un nou concert pe 24 iunie, la Arenele Romane, ca partea a turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth.

Biletele sunt disponibile la preturile de 139 lei pentru Access Normal si 219 lei, pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta).

LP a devenit cunoscuta publicul in 2015 cu piesa „Lost On You”, care a devenit cel mai mare hit al artistei de pina acum, avand peste 500 de milioane de ascultari si castigand discul de platina in Rusia, Polonia, Grecia, Elvetia, Italia, Franta si multe teritorii.

LP lucreaaza la Heart to Mouth inca din 2017, alaturi de colaboratorul si producatorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] si de scriitorul Nathaniel Campany.

Parteneri media: Kiss FM, Music Channel, Libertatea, Revista Viva!, Glamour, Agerpres, Sapte Seri, Ziarul Metropolis, Romania Journal, BIZ, Infomusic, Iconcert, Un site de muzica, acasa.ro, eva.ro, Feeder.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a carei  misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.