Loredana & Banda Agurida cântă în premieră la Hard Rock Cafe

0
159

Miercuri, 11 aprilie de la ora 21:30, vă așteptăm la Hard Rock Cafe pentru un concert LIVE, alături de Loredana și Banda Agurida, în premieră! Special pentru acest eveniment, nu avem mese în fața scenei pentru o atmosfera de zile mari!

De la copilul minune al muzicii românesti, care a câștigat toate competițiile adulților, la diva absolută cu cel mai spectaculos show din România, Loredana a parcurs un drum de mai bine de 30 de ani, care a însoțit viețile multora. Hit-urile ei reprezintă momente din viețile noastre, ritmurile pieselor ei vin din rădăcinile naționale și emoționale ale întâmplărilor pe care le-am trăit fiecare, recordurile ei profesionale (cel mai bine vândut album românesc din toata timpurile, cea mai tânără cântăreață care a câștigat numeroase premii din domeniu) sunt repere pentru viitori artiști.

Loredana vine în 2018 pentru prima oara la Hard Rock Café cu un spectacol în care principala țintă este bucuria publicului. Schimbări de costume și de ritmuri, hituri si mix-uri inovatoare, Loredana va surprinde și de această dată, rămânând fidelă definiției ei ca artist: să creeze publicului amintiri memorabile.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

– Cu loc la masă în sală: 119 lei (doar 200 de bilete)
– Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32 .
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.