marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipLocuri disponibile la cursurile online de pregătire pentru examenele Cambridge de la...

Locuri disponibile la cursurile online de pregătire pentru examenele Cambridge de la Shakespeare School

Te gândești că este momentul potrivit să adaugi un certificat internațional de limba engleză în CV-ul tău? Deținerea certificării FCE sau CAE reprezintă un atu important pentru tinerii care își doresc să se angajeze la cele mai râvnite companii din țară sau din străinătate.

Acum ai la dispoziție cursurile de vară de pregătire pentru examenele Cambridge de la Shakespeare School, care îți oferă șansa de a te pregăti alături de experți cu experiență. Te vei familiariza cu strategii eficiente de abordare a probelor de examen și vei beneficia de feedback constructiv la fiecare curs.

Vara aceasta, înveți engleza SMART pentru a obține rapid certificările Cambridge pe care ți le dorești!

De ce să alegi cursurile de vară de pregătire pentru examenele Cambridge?

  • Shakespeare School este “Gold Preparation Centre” pentru examenele Cambridge, distincție acordată în 2020, ceea ce reprezintă o validare a performanței în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge.
  • Shakespeare School este Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge, din România, titlu oferit de departamentul Cambridge English din cadrul Universității Cambridge.
  • Rata de promovabilitate a cursanților noștri la examenele Cambridge este de 98%.
  • Experții Shakespeare School, cu o experiență îndelungată în pregătirea examenelor Cambridge, instruiesc peste 1.000 de candidați, în fiecare an.
  • Shakespeare School folosește o metodă de predare inovatoare, adaptată nevoilor cursanților și modului lor de învățare, bazată pe interactivitate și dinamism.
  • Cursanții Shakespeare School beneficiază de un discount special de 20% din taxa de înscriere la oricare dintre examenele Cambridge.

Vocea cursanților 

 

 

Descoperă un strop din cultura și valorile Shakespeare School, care ghidează activitatea și în mediul online, din VIDEO-ul de mai jos:

Descoperă cursurile de vară pe care Shakespeare School le-a pregătit anul acesta pentru copii și adulți! Beneficiezi de discountul Early Bird de 50 RON pentru înscrierile la cursurile online pentru copii, adolescenti si adulti efectuate până la data de 1 iunie!

Cursurile oferite online

CURSURI ONLINE PENTRU COPII

Cursuri intensive de limba engleză cu activități distractive, perfecte pentru zilele de vacanță!

CURSURI DE PREGĂTIRE EXAMENE CAMBRIDGE

Cursuri intensive de limba engleză de pregătire pentru examenele Cambridge.

CURSURI ONLINE PENTRU ADULT
 Cursuri de engleză pentru adulți într-un mediu prietenos și accesibil.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular