Locuri de relaxare presesiune

0
558

IMG_2508-Edit

Știu că acum după sărbători, ne confruntăm cu o mulțime de probleme. De la mâncarea multă și delicioasă, la stresul reînceperii facultății sau serviciului, care nu vă mai lasă să vă mai odihniți. Însă rămânem cu aceeași problemă binecunoscută: lipsa banilor.

M-am gândit că o să aveți nevoie de câteva sugestii unde să vă petreceți puținul timp liber, relaxându-vă, ascultând muzica care vă place, stând într-un loc confortabil și prietenos, accesibil pentru buzunar și nu în ultimul rând, unde să puteți savura o carte bună.

Journey Pub, este unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti. Te poți relaxa în hamac, răsfoind o carte de călătorii sau admirând fotografiile din toate colțurile lumii. Totodată, puteți lua parte la tot felul de acțiuni interactive alături de prieteni, jucând board games, foosball sau PlayStation Move. De asemenea, puteți picta o cană pentru un cadou, să modelați o figurină haioasă și să dansați pe muzica live. Pentru mai multe detalii vizitați pagina lor oficială.

Grădina OAR este una liniștită cu copaci înalți umbroși, flori, viță de vie și muzică relaxantă pe fundal. Puteți citi o carte sau puteți purta discuții interesante cu persoane plăcute, alături de o cafea, o răcoritoare, o bere sau un cocktail la prețuri destul de accesibile. Separeurile sunt concepute pentru a conferi intimitate, iar acestea găzduiesc în interior expoziții de fotografie de arhitectură, fotografie comercială și fotografie de călătorie.

Mai multe informații aici.

Ceainăria Tea House este locul pentru care cuvintele nu ar fi de ajuns ca să o descrie. Este împărțită în patru saloane, fiecare dintre ele având un anumit specific: salonul francez, salonul marocan, salonul asiatic și salonul bunicii amenajat în stil tradițional românesc. Ceainăria mai pune la dispoziția clienților pachete de cărți de joc, jocuri Sudoku magnetice și chiar cărți de citit, dar și de cumpărat, cele mai multe fiind din domeniul psihologiei. De asemenea e locul potrivit pentru a vă lectura propriile cărți, fie înăuntru sau în terasa micuță, dar fermecătoare, decorată cu brăduți și ghivece cu flori foarte colorate. Informații suplimentare aici: http://www.tea-house.ro/

Ceainăria La Vlaicu oferă liniște și relaxare, fiind locul ideal pentru a petrece câteva ore delectându-vă cu o carte, adusă de voi sau cumparată de la ei în regim de anticariat, prețul pornind de la 1 leu. Grădina de vară este foarte frumoasă, plină de flori și de verdeață, muzica lipsește și zgomotul orașului nu se resimte. Pentru mai multe detalii vizitați pagina lor oficială de Facebook.

Sper că aceste mici sugestii să ajute să vă regăsiți liniștea și relaxarea, de care fiecare om are nevoie pentru a menține armonia din viața lui.

Redactor: Ana Beatrice Boacăși

Sursă foto: moodboards.com