marți, decembrie 5, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăLista festivalurilor din 2019 sau pe cine vom vedea anul acesta și...

Lista festivalurilor din 2019 sau pe cine vom vedea anul acesta și unde

Unii dintre noi iubesc festivalurile pentru atmosferă. Alții le adoră pentru muzică. Există chiar și oameni care le îndrăgesc pentru că reprezintă o oportunitate de a se distra cu prietenii într-un loc aparte. Indiferent care ar fi situația, nu ar strica să aruncăm un ochi pe lista festivalurilor din 2019. Nu de alta, dar cu toții trebuie să știm ce ne așteaptă în vară.

Cele consacrate

  • Neversea

lista festivalurilor din 2019Evenimentul care a devenit sinonim cu distracția de la malul mării își va desfășura forțele între 4 și 7 iulie 2019, în Constanța. Printre primele numele anunțate pentru această ediție se numără Jessie J, G-Eazy, Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki.

Abonamentele pentru festival se găsesc pe site-ul neversea.com. Momentan, prețul lor este de 449 lei(+taxe).

  • Electric Castle

lista festivalurilor din 2019A șaptea ediție a festivalului de la Bonțida va avea loc între 17 și 21 iulie 2019. Capetele de afiș din 2019 vor fi trupele Florence + The Machine (19 iulie), Bring Me The Horizon (20 iulie) și Thirty Seconds To Mars (21 iulie).

Alte nume care vor mai cânta pe domeniul castelului Banffy vor fi Metric, The Vaccines, Sofi Tukker, While She Sleeps, Kronos Quartet, Tommy Cash, Boys Noize, Chinese Man, Viagra Boys, Handsome Furs, Mono și Lemaitre.

Biletele sunt disponibile pe site-ul electiccastle.ro atât pe zile, cât și sub formă de abonament. Prețurile variază între 249 și 299 lei pentru cele de o zi, abonamentele cu acces general sunt 599 lei, iar prețul pentru cele cu camping ajunge la 699 lei.

  • Untold

lista festivalurilor din 2019Lista festivalurilor din 2019 nu ar mai fi la fel fără Untold, nu-i așa?

Distracția de la Cluj-Napoca va putea fi găsită între 1 și 4 august 2019. Sfârșitul lunii februarie a venit cu  primele nume anunțate pentru cea de-a cincea ediție Untold. Printre acestea se numără Bastille, David Guetta, Martin Garrix, Oscar and the Wolf, Dimitri Vegas & Like Mike și James Arthur.

Abonamentele se pot găsi pe site-ul festivalului.

  • Summer Well

lista festivalurilor din 2019Festivalul „ca o vacanță” va avea loc pe 10 – 11 august 2019 pe Domeniul Știrbey din Buftea. A noua ediție a evenimentului îi va avea în centru pe The 1975 și The National. Printre celelalte nume anunțate până acum se numără Pale Waves, Tender, Maribou State și Black Honey.

Biletele sunt disponibile atât în versiunea de o zi, cât și cea de abonament pe două zile. Cel pe o zi costă 175 lei(+taxe), iar cel pe două ajunge la 295 lei(+taxe). Ele pot fi cumpărate din orice Orange shop sau de pe site-urile eventim.ro, easytickets.ro, bilete.ro și entertix.ro.

Cele în ascensiune

  • Awake

lista festivalurilor din 2019Evenimentul de pe domeniul Teleki din Gornești, județul Mureș, se va desfășura între 15 și 18 august 2019. Primii artiști anunțati sunt Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, AJ Tracey și De Staat.

Biletele costă 139 lei, iar cele cu camping inclus ajung la 169 lei. Ele pot fi cumpărate de pe site-ul awakefestival.com.

  • Afterhills

lista festivalurilor din 2019Afterhills, cel mai mare festival din nord-estul României, va fi plasat între 23 și 25 august 2019. Noua locație este în Dobrovăț, județul Iași, iar biletele Early Bird și line-up-ul vor fi dezvăluite în luna martie.

Noutatea de pe lista festivalurilor din 2019

  • Fall In Love

lista festivalurilor din 2019Și încheiem lista festivalurilor din 2019 cu cel mai nou nume: Fall In Love. Care e și ultimul din punct cronologic, el desfășurându-se pe 31 august și 1 septembrie 2019 la palatul din Mogoșoaia.

Artiștii și trupele anunțate până acum la Fall In Love vin atât din străinătate, cât și din plan local. La prima categorie îi putem aminti pe Liam Gallagher, Kaiser Chiefs și Kovacs, iar la a doua pe The Mono Jacks, Jurjak sau Firma.

În prezent, biletele costă 129 lei și se găsesc pe site-ul bilete.ro.

Voi la ce festivaluri (ați dori să) mergeți anul acesta?

surse foto: untold.com, facebook.com/NeverseaFestival, facebook.com/ElectricCastle/facebook.com/UNTOLDFestival/, facebook.com/SummerWellFestival/, facebook.com/AwakeFestival.Ro/, facebook.com/afterhillsfestival/, facebook.com/fallinlove.ro

Catalina Murea
Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

Most Popular