10288724_660408120719955_2532049985954608343_n

Lirika aniversează împlinirea unui an de concerte, evenimnete și multe aplauze din partea publicului.

Așadar vă invităm vineri 25 iulie, ora 20:00, în club Altceva (fostul Andalivia) de pe strada 11iunie nr.62, la un concert aniversar.

În ultima seară de vineri a lunii iulie o să petrecem pe ritm „Nebun”. Salvăm apa și bem bere. Ne aducem aminte de serile petrecute în „Vam㔄Căutăm comori” și lăsăm „Zgomotul” minții noatre să se manifeste „Liber”.

Veniți cu voie bună și ei vin cu piese noi!

Intrarea este liberă!

Despre Lirika:

Lirika este o trupă de Pop–Rock care a luat naștere în iulie 2013 și este formată din 5 tineri cu roluri bine definite: Marius Daşcău – voce și chitară, cunoscut drept omul cu tristețuri; Ana Pantilie – clape, stropul de feminitate; Cristian Puchiu – bass, omul cu nebunii; Andrei Cîrlig – chitară, stropul de seriozitate şi Lucian Chiriac – tobe, mezinul trupei.

Lirika se descrie pe sine cam aşa: „Suntem 5 tineri îndrăgostiți de muzică și de viață care s-au cunoscut printr-o întâmplare fericită și care sunt prieteni înainte de a fi colegi de trupă. Muzica noastră ne reprezintă pentru că este veselă, pozitivă și plină de energie (la fel ca noi). În fiecare cântec încercăm să transmitem un mesaj care să ajungă la inimile celor care ne ascultă”.

Numele, deși trimite la „liric”, „lirism”, „poezie”, transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce contează cu adevărat pentru trupă este starea de spirit pe care le-o crează ascultătorilor.

Caută trupa Lirika pe:

Facebook: https://www.facebook.com/trupalirika

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=nBIzLNunr_U.