LIFE LONG BURNING 2020

0
64
afiș Life Long Burning 2020

Asociația 4Culture are plăcerea e a prezenta artiștii aflați în rezidență de creație la WASP Working Art Space and Production în cadrul Life Long Burning 2020.

super:serios este un studio de design ce dezvoltă proiecte interdisciplinare pornind și urmărind experiențe de joacă în strânsă relație cu contextul urban. Pornit ca un dialog între un designer de jucării și un arhitect urbanist, super:serios îmbină în proiectele lor tangibilul cu digitalul pentru a  cerceta unde pot duce circumtanțele de joc în explorarea contextelor reale.

super:serios propune experimentarea unui board-game expandat în spațiul galeriei, unde vizitatorii devin jucători dar și piese de joc. Publicul va fi invitat atât pentru a experimenta rezultatul rezidenței cât și în procesul de dezvoltare a jocului.

Membrii echipei sunt Maria Mandea, Teodora Ungureanu și Sebastian Comănescu. Conceptul jocului a pornit de la discuții super serioase alături de Diana Michiu și Raisa Parpală.

Augmented Space Agency sunt exploratorii ai frontierelor aflate la convergența dintre spațiul fizic și cel virtual. Designerii viitoarelor experiențe augmentate digital, arhitecți ai spațiilor virtual-imersive și dezvoltatori de soluții tehnologice inovativ creative. Activitatea lor gravitează în jurul artelor și tehnologiilor new media XR (AR, VR, MR). Pot să susțină o game diversă de soluții media, experiențe imersive, interactive și augmentate digital.

Proiectul propus, Transsystemic Signals urmărește aspecte ale mediului natural și ale naturii umane. Cum? prin interconectarea lor transmediată de semnale electromagnetice emise de vegetația spontană a orașului și propagate către vastul teritoriu al mediilor digitale.

Transsystemic Signals este o instalație artistică interactivă AR (realitatea augmentată). Aceasta documentează vegetația spontană regăsite în ruinele arhitecturale ale orașului. Cum? prin intermediul unei metodologi inovativ creative de documentare ce utilizează tehnologiile precum biofeedback și fotogrammetrie.
Life Long Burning 2020

Activitățile din cadrul Life Long Burning vizează profesionalizarea și susținerea artiștilor din domeniul dansului contemporan (performeri, coregrafi, profesori, administratori, jurnaliști etc). Dar și a publicului larg și artiștilor din domenii conexe dansului contemporan și performance-ului.

Activitățile 4Culture în cadrul Life Long Burning 2020 susțin producția și prezentarea de noi proiecte multidisciplinare adresat artiștilor români și sunt co-finanțate de Administrația Fondului Cultural Național.