Internetul a luat amploare fabuloasă în ultimii ani și, urmând cursul adoptat de țările dezvoltate, tot mai multe afaceri românești s-au lansat în mediul online în ultimii ani.

Conform studiului Mediascope, românii petrec în mediul online circa 18.6 ore pe săptămână, clasându-se pe locul 2 în Europa din acest punct de vedere. Acesta este un semn ca avem disponibilitatea să  răsfoim și să ne informăm din mediul online. De asemenea, din punct de vedere al cumpărăturilor online, un procent de 86% dintre cei care utilizează internetul au făcut cumpărături online. Studiul, realizat  de MEDNET Marketing Research Center în luna septembrie 2013, indică faptul că apetitul românilor pentru achiziiile online este în creștere și că mai este loc pentru business-uri dezvoltate în mediul online.

Cloud Web, companie specializată de hosting și reseller, încurajează antreprenoriatul românesc lansând o ofertă unică în România: cel mai ieftin pachet de găzduire Cpanel din România.

cloudhosting

Cu doar 10 Euro/an cei care achiziționează acest pachet primesc:

– Spatiu pe stocare – 2GB
– Trafic Nelimitat
– Panou de administrare cPanel
– Conturi nelimitate de mail
– Conturi nelimitate de FTP
– Subdomenii Nelimitate
– Acces gratuit la Softaculous prin care se poate instala „cu un singur click” scriptul dorit, dintr-o listă de peste 260 de scripturi, cum ar fi WORDPRESS, PORTAL/CMS, FORUM, GALERII de IMAGINI, JOCURI, e-COMMERCE, LIVEHELP, EDUCATIONAL, MUSIC STORE …
– O bază de date.

Oferta este destinată celor care își doresc să își deschidă un blog, un magazin online, un site de companie, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

Cel mai ieftin pachet de găzduire Cpanel din România lansat de Cloud Web are ca public țintă și tinerii, studenții cu spirit antreprenorial. Se știe că aceștia nu au venituri însemnate, astfel că pachetul de găzduire la 10 Euro/an reprezintă pentru ei o rampă de lansare. Se știe că un cont de găzduire web pentru site trebuie ales în funcție de consumul de resurse și traficul estimat pe site. De aceea, Cloud Web oferă oricând posibilitatea de a upgrada pachetul de găzduire fără a interveni asupra website-ului.

Ca toate serviciile oferite de CloudWeb, companie de hosting și reseller, și pachetul de 10 Euro/an beneficiază de suport și consultanță din partea specialiștilor în IT ai companiei.

Cloud Web vine în atenția clienților și potențialilor săi clienți și cu pachetul cu domeniu gratuit inclus. Astfel, cu doar 3 euro pe lună oricine poate beneficia de un pachet de găzduire pentru site-ul dumneavoastră plus un domeniu .ro .com, .eu, .info, .net, .biz, .org gratuit.

Cloud Web garantează funcționalitatea site-urilor găzduite pe toată perioada anului fără întreruperi neprogramate pentru ca toți partenerii să aibă tot timpul acces la site-ul dumneavoastră.