Lia Aram – UBICUITATE F/W 2015 Collection

0
508

Brandul vestimentar dedicat în exclusivitate femeilor, Lia Aram, a reușit să creeze un moment deosebit cu prilejul lansării noii sale colecții, Ubicuitate, în cadrul festivalului urban Femei pe Mătăsari, din București.
IMG_6995
Video: https://www.youtube.com/watch?v=IN5eumKv4YU

Prezentarea colecției a avut loc în călduroasă seară de 5 iunie și a reușit să strângă laolaltă un public numeros care a răspuns pozitiv mesajului artistic Ubicuitate, aflat sub semnătura Lia Aram. Întreagă desfășurare a evenimentului s-a bucurat de muzică live a celor de la OTHERSIDE, în deplinul acord ambiental a ceea ce se poate numi o seară tipică de vară, cu lejeritatea și firescul implicite.

1.IMG_6706
Ubicuitate pune accentul pe intimitatea arhetipala a eternului feminin, conceptul central al acestei colecții fiind conștiință propriului mit, o viziune artistică deosebit de pregnantă, cu trimiteri în Clasicul nod al Feminității inițiale și accente în Subtilul Femininului Modern, lucru care și-a găsit formă finală în mesajul complex al colecției, mesaj care s-a bucurat realmente de o mare primire din partea celor câteva sute de persoane prezente la această lansare.
2.IMG_6374
Make-up-ul modelelor a fost asigurat de către Atelier Make-Up Paris, iar hairstylng-ul s-a bucurat de amprenta lui Alex Sommardoiu și a lui Marius Neagu.

Și de această data, Lia Aram reușește să creeze specificitatea impactului expresiv al fiecărei lansări de colecție și să pornească un dialog cald și viu cu publicul sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.