LEVI’S® RIBCAGE, jeanșii cu cea mai înaltă talie

0
37

Talia jeanșilor s-a înălțat din ce în ce mai mult în ultimii ani, iar în acest sezon de primăvară-vară, aceasta va cunoaște apogeul în termeni de mobilitate și flexibilitate. Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Ribcage au cea mai înaltă talie a unei perechi de blugi realizată vreodată de Levi’s.

În trecut, talia a fost în centrul atenției, încă din anii ’30, o personalitate emblematică care purta acest model fiind actrița Katharine Hepburn. Talia înaltă înglobează atât look-ul și atitudinea femeilor din alte decade, cât și stilul femeilor moderne care își croiesc jeanșii 501®vintage oversized pentru a crea talia înaltă perfectă. Acest model de jeanși cu talie înaltă, vedeta sezonului de primavără-vară, este rezultatul unui mix de stiluri: stilul casual de la jumătatea secolului XX, stilul grunge al anilor ’90 și stilul de stradă Instagramabil.

„Levi’s® Ribcage sunt jeanșii cu cea mai înaltă talie pe care o propunem sezonul acesta. Inspirat de vibe-ul anilor ’90 și de look-ul autentic al modelului Levi’s®501®, dar având în plus o talie amplificată, Levi’s® Ribcage este un model care se potrivește oricărei siluete.” Karyn Hillman, Global Chief Product Officeral Levi’s Strauss & Co.

Levi’s® Ribcage se încadrează în tendințele acestui sezon unde talia înaltă este vedetași este expresia perfectă a temei Unbasic, care pune accentul pe stilul personal și auto-exprimare. Această pereche de jeans te face să te simți fresh și în pas cu tendințele, datorită croielii ample, care nu se îndepărtează prea mult de clasicul Levi’s® 501®. Disponibil în varianta de croială dreaptă pe picior și varianta crop cu pliseuri, Levi’s® Ribcage îți conturează o siluetă perfectă și îți dă un plus de personalitate, indiferent de outfit-ul în care îl integrezi. Cu Levi’s® Ribcage avem parte de un salt al modei în materie de styling, dar fără a ne îndepărta foarte de mult de un look clasic Levi’s®.

Despre Levi’s®

Brand-ul Levi’s exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal.

Pentru mai multe informații despre Levi’s, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.