Interviu cu Larisa Lupoaea de la „Bravo, ai stil”: „Mi-am dorit să fac ceva mai mult decât Instagram.”

0
2496
stil
Sursă foto: Arhivă personală

Cred că nu mai există multe persoane în România care să nu fi auzit de emisiunea-fenomen „Bravo, ai stil!”. Deși uneori emisiunea se bazează mai mult pe conflictele care apar între concurente decât pe stil și fashion, unele au reușit să se facă remarcate prin eleganță și bun simț.

Din această categorie face parte și Larisa Lupoaea, sau Ioana așa cum i se spunea în emisiune, o concurentă din primul sezon care spunea că își dorește o carieră în televiziune. După ce s-a încheiat emisiunea, Larisa nu a stat degeaba. Are un cont de Instagram cu peste 25 de mii de urmăritori și mai nou și-a deschi propiul canal de YouTube, unde postează clipuri legate de beauty, fashion, lifestyle.

Am stat de vorbă cu fosta concurentă „Bravo, ai stil!” și am întrebat-o despre emisiune și despre impactul pe care aceasta l-a avut asupra carierie sale, despre ceea ce urmează în viața ei, despre Instagram și YouTube. Toate răspunsurile Larisei sunt în interviul de mai jos. Enjoy it!

stil
Sursă foto: Arhivă personală
 • Ce te-a motivat să te înscri la „Bravo, ai stil!”?

Mama – hahaha! Eram în drum spre București și am primit un telefon de la ea: „Vezi că va fi un concurs interesant pe Kanal D, cu modă, cu haine, cu de astea. Intră pe site să vezi despre ce e vorba.” Am intrat, am văzut, m-am înscris, făra nicio speranță, nici nu credeam că mă vor suna înapoi.

 • Spuneai la „Bravo, ai stil” că îți dorești o carieră în televiziune. Cât de dificil este să începi o carieră în acest domeniu?
Este destul de dificil să lucrezi în televiziune, dar dacă îți dorești cu adevărat și muncești în sensul ăsta, se poate. Trebuie să începi de jos, să fii perseverent, să accepți să lucrezi și ca reporter, să fii dispus să stai ore în șir pe teren. E foarte multă muncă, dar merită.
 • Cât de importante sunt studiile în jurnalism dacă îți dorești o carieră în televiziune?
O să fiu foarte sinceră și o să îți spun că nu sunt foarte importante. Contează, dar te poți angaja în televiziune și dacă nu ai terminat Facultatea de Jurnalism. Avem foarte multe cazuri în sensul ăsta.
Pe ei îi interesează mai mult decât orice bază teoretică felul în care te descurci și dacă ai abilități de om de televiziune – dicție, vocabular bogat, abilitatea de a te exprima cu ușurință etc. De aici mai departe, toate se învață.
 • Cum s-a schimbat viața ta după participarea la emisiune?
În bine și foarte bine :). Am primit foarte multe proiecte, m-am asociat cu diverse branduri, am făcut campanii. Am avut numai de câștigat.
 • Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru fashion?
Nu cred că a fost un moment în viața mea când am descoperit pasiunea pentru modă, ci, mai degrabă, am avut dintotdeauna o afinitate pentru tot ce înseamnă frumos, elegant, estetic. Chiar și atunci când eram mică și mergeam la școală, îmi făceam ținutele de seara și îmi plăcea să arăt impecabil și diferit în fiecare zi.
 • Ți-ai deschis de curând un canal de YouTube. Câtă muncă se află în spatele acestui proiect?
Fooooarte multă muncă, dar merită 100%! Sunt atât de încântatăăă! Am mai puțin de două luni de când mi-am deschis canalul și lumea empatizează cu mine, primesc foarte multe comentarii încurajatoare, este genial! Îmi editez singură vlogurile și recunosc că stau uneori si doisprezece ore să le termin.
 • Ce te-a determinat să pui bazele acestui canal și care sunt subiectele pe care vrei să le abordezi pe YouTube?
Mi-am dorit foarte mult să fac ceva mai mult decât Instagram. M-am gândit dacă să fie blog sau vlog, și am ales sa fie cel din urmă. Vreau să fie un canal în care lumea să descopere un content util, interesant, dar și amuzant. Mă axez pe modă, beauty și împartășesc toate secretele mele din domeniile astea.
Sursă foto: Arhivă personală

 

 • Cât de costisitoare este „meseria” de vlogger sau cea de influencer?
Depinde la ce te referi prin costisitoare. Dacă te referi la timpul pe care mi-l mănâncă, ei bine, eu doar asta fac. De dimineața până seara. Mă gândesc ce să mai filmez pentru vlog, apoi editez, postez pe Instagram, merg la evenimente, fac content pentru proiectele pe care le am. E un full time job 🙂
 • Cât de important consideri că este aspectul fizic pentru a avea succes în acest domeniu?
Nu foarte important. Sunt infuenceri în afară care nu excelează la capitolul fizic, dar au milioane de subscriberi. Dar este și ăsta un atu, cu siguranță.
 • Cine te inspiră în drumul pe care ai ales să-l urmezi? Dar în viața de zi cu zi?
Nu pot să zic că am o persoană pe care o am ca ideal din toate punctele de vedere, dar pe partea de influenceri îmi place foarte mult de Negin Mirsalehi.
 • Cum reușești să te menți în formă?
Hmmmm, încerc să mănânc cât pot de sănătos, asta nu înseamna că nu fac excepții uneori. Nu sunt absurdă în sensul ăsta. Fac sport, îmi place să fac fitness, să alerg. Cred că cel mai important e să ai echilibru în tot ce faci și să nu exagerezi cu nimic.
 • Care este ținuta pe care ai alege-o cel mai des?
O cămașă de mătase bej cu o pereche de pantaloni creion albi și o pereche de sanadale auri.
 • Ai colaborat recent cu Bromania. Cum a decurs colaborarea? Plănuiești să mai colaborezi și cu alți vloggeri și influenceri?
 Cu Matei a fost o chestiune de moment. Avea nevoie de o fată pentru un sketch, iar noi ne știm de la Global. Mi-a scris, am mers la filmări, a ieșit totul ok! Da, am în plan să fac un vlog cu o fostă colegă de la „Bravo, ai stil!” , dar nu vă spun mai multe momentan! Vreau să fie o surpriză!
 • Ce i-ar spune Larisa de la 18 ani Larisei de acum?
O grămadă de lucruri! Dar cel mai important – Timpul este cel mai prețios lucru, nu se întoarce niciodată înapoi. Tocmai de aceea, profită de el, trăiește și în același timp, muncește din plin!
 • Un sfat pentru cititorii IQool?
Să nu uite niciodată care sunt valorile cele mai importante ale vieții și oriunde ar ajunge, să nu se piardă pe ei înșiși.