Lansarea The Alpha Group in Romania

  0
  587

  10593161_1518387748404759_723255385515326294_n

  Noble Manhattan Coaching cea mai răspândită şcoală de coaching din lume lansează acum şi în Romania programul The Alpha Group (TAG) dedicat sectorului IMM. (www.the-alpha-group.biz)

  Înscrie-te şi tu la evenimentul de lansare din 22 Octombrie!

  Alături de noi ca şi invitaţi: Gerard O’ Donovan – CEO Noble Manhattan Group, Colin Lindsay – Managing Director at the The Alpha Group, facilitator Bianca Corau – Regional Director The Alpha Group Bucureşti.

  The Alpha Group poate deveni cu uşurinţă cea mai eficientă unealtă de business la îndemâna managerilor şi antreprenorilor. A avea o perspectivă mai largă asupra propriei afaceri conduce la creşterea performanţei rezultând un nivel de stres mai scăzut, creşterea energiei creative. În calitate de membru The Alpha Group ai la dispoziţie un catalizator care favorizează realizarea potenţialului tău maxim”, spune Gerard O’Donovan, fondator şi CEO Noble Manhattan Coaching Ltd.

  Alpha Group este un program internaţional desfăşurat prin grupuri de lucru cu răspândire în peste 16 ţări din lume. Scopul programului TAG este de a sprijini membrii grupurilor Alpha să-şi domine sectorul de activitate şi să-şi crească semnificativ performanţa afacerii.

  În grupurile Alpha se pot înscrie Antreprenori şi Manageri din sectoare industriale diferite şi care au putere de decizie în companiile pe care le conduc.

  Grupurile Alpha se întâlnesc lunar şi lucrează într-un cadru organizat dupăreguli clare în scopul obţinerii rezultatelor de business ţintite de membrii lor. În activităţile de grup membrii se concentrează pe îmbunătăţirea strategiilor operaţionale, siguranţa în luarea deciziilor pe termen mediu şi lung şi accesarea relaţiilor de afaceri la nivel internaţional.

  Detalii despre funcţionarea The Alpha Group în Bucureşti pot fi obţinute de la Bianca Corau, director regional la telefon: 0733943787 sau email: bianca.corau@the-alpha-group.biz.