Vino la lansarea celei de a șaptea ediții Social Impact Award România! Ți-am pregătit accesul la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii în valoare totală de 5000 de euro, spațiu de lucru și mentorat alături de antreprenori sociali români cu experiență.

Înregistrează-te la eveniment prin completarea acestui formular: http://bit.ly/LansareSIA2018

Potrivit unui studiu realizat de Trendence Institute la nivel european, peste 60% din studenții facultăților de business își doresc să aducă o contribuție pozitivă în societate, mai mult decât să câștige bani prin afacerile lor. În timp ce mai mulți tineri își doresc să își creeze propriile locuri de muncă, devenind antreprenori sociali, în prezent, în România, doar 6% din tineri își doresc să lucreze într-un astfel de start-up (potrivit studiului Youth Speak, realizat de AIESEC România pe un eșantion de aproximativ 4000 de tineri).

În contextul în care problemele cu care se confruntă România sunt din ce în ce mai complexe, Social Impact Award vine și creează spațiul educațional prin care mai mulți tineri să îmbrățișeze antreprenoriatul social ca o oportunitate de carieră, generând soluții inovative, pe termen lung.

De ce sa participi la evenimentul de lansare SIA 2018?
– Aflii primul/prima detalii despre programul educațional și competiția Social Impact Award din acest an: cum te poți înscrie, cum poți participa la evenimentele noastre, ce experiențe de învățare ți-am pregătit.
– Cunoști și te inspiri din poveștile antreprenorilor sociali și a partenerilor SIA.
– Descoperi idei de afaceri sociale care au trecut deja prin programul Social Impact Award și cunoști antreprenorii din spatele lor.

Ne propunem să creăm un context de conversaţie de calitate pe tema colaborării dintre afacerile sociale și afacerile tradiționale, alături de antreprenori sociali şi companiile partenere SIA:

Andrei Georgescu, Business Developer @ Mesteshukar Butiq
@ Mesteshukar Butiq este o afacere socială care uneşte meşteşugari romi cu designeri suedezi şi austrieci.

Ioana Săndescu, Director of Prevention & Advocacy @ eLiberare
@ eLiberare se concentrează pe prevenirea traficului de persoane şi a exploatării sexuale în Romania.

Alina Tudor, Sustainability Projects Manager @ Enel
@ Enel este cel mai mare investitor privat din Romania, în domeniul energetic.

Ștefan Buciuc, Head of Social Banking Unit @ BCR
@ BCR este cea mai mare bancă locală, implicată prin diferite proiecte în dezvoltarea socio-economică a României.

Oana Țoiu, Curator Global Shapers Bucharest Hub
Global Shapers Bucharest Hub face parte din reţeaua World Economic Forum, şi are ca misiune crearea unui spaţiu de colaborare între diferite părţi ale societăţii.

Agenda evenimentului
18:00-18:45 Check-in & Welcome Drinks
18:45-19:15 Prezentare Social Impact Award 2018
19:15-20:15 Panel: Colaborarea dintre afacerile sociale și afacerile tradiționale
20:15-20:30 Pițeria Delicious Break
20:30-21:30 Living Library: Meet the SIA Finalists

Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor la nivel internațional.

În România, proiectul este organizat de către Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă.

Parteneri Social Impact Award 2018
Enel, BCR, Red Bull Amaphiko

Mai multe detalii despre Social Impact Award sunt disponibile pe www.socialimpactaward.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here