Lansarea Centrului de Excelență Edusa – cursuri și ateliere pentru copii

0
86

Este copilul meu pregătit să facă faţă acestei lumi aflate într-o continuă schimbare?

Are copilul meu talente? Cum le descopăr? Cum le cultiv?

Acestea sunt întrebările care îi îngrijorează pe părinţii dornici să le ofere copiilor abilităţile necesare lumii moderne.

Edusa.ro vă anunţă deschiderea Centrului de Excelenţă, în Corbeanca, cu ateliere gândite pentru a le oferi copiilor o experienţă de învăţare interactivă şi inedită.

Vă aducem aproape, la Corbeanca, cele mai performante cursuri pentru copii, susținute de cei mai non-formali și creativi furnizori de educație:

  • expresivitate a vorbirii
  • antreprenoriat pentru cei mici
  • ateliere de educaţie ştiinţifică non-formală
  • arte plastice
  • robotică şi inginerie, electronică, mecanică şi programare
  • matematica cu drag
  • teatru în engleză

Ateliere de expresivitate a vorbirii pentru copii cu vârste între 10 – 14 ani, un mijloc simplu şi eficace de a da libertate şi control copiilor în comunicare.

Programe de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copii cu vârste între 8 – 10 ani şi 11 – 13 ani. Programul îşi propune să stimuleze spiritul de iniţiativă şi încrederea copiilor de a dezvolta proiecte de antreprenoriat, să le ofere cunoştinţe despre business, despre atitudini şi abilităţi asociate spiritului antreprenorial.

Ateliere de educație științifică non-formală pentru copii cu vârste între 6 – 8 ani și 9 – 11 ani. Atelierele aduc ştiinţa la îndemâna copilului, care îşi va dezvolta abilităţi de analiză şi sinteză.

Copiii ating excelenţa în matematică, având cei mai buni profesori la Matematica cu drag. Profesorii noştri pun accent pe participarea emoţională a copiilor pentru înţelegerea matematicii.

Ateliere de artă pentru copii cu vârste între 6 – 10 și 11 – 14 ani. Aceste ateliere stimulează creativitatea şi dezvoltarea imaginaţiei, folosind materiale sigure şi reciclabile. Atelierele cuprind exerciţii de creaţie hand-made: pictură pe sticlă, artă arhitecturală, artă sculpturală, arta imprimeriei.

Cursuri de robotică, bazate pe tehnologiile şi metodologiile LEGO Education, care aduc copiilor cunoştinţe de informatică, matematică, fizică şi tehnologie, iar aceştia sunt încurajaţi să participe la competiţii naţionale şi internaţionale de renume.

Ateliere convesaţionale de teatru în limba engleză ce încurajează exprimarea într-o limbă străină şi le oferă copiilor oportunitatea de a experimenta diferite situaţii de viaţă, de a se cunoaşte pe sine şi lumea din jur.

La Centrul de Excelenţă Edusa din Corbeanca, clopoţelul sună adunarea la 15 octombrie, cu toate vibraţiile unui început de an şcolar colorat şi încărcat de bună dispoziţie.

Vă invităm să ne cunoașteți! Vă povestim mai multe, ca de la părinte la părinte, pe site-ul www.edusa.ro sau la Centrul de Excelență Edusa, din Corbeanca, Tamași, Strada Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.