duminică, ianuarie 23, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipLansarea Centrului de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP

Lansarea Centrului de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP

In octombrie 2018,

Se lansează Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP

 

Corin Romanescu și The President lansează Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, un program educational care și-a propus formarea tinerei generații de specialiști în organizarea evenimentelor private.

Programul educational se derulează în perioada octombrie-decembrie 2018, la Centrul de evenimente The President și cuprinde o serie de cursuri online organizate gratuit pentru toți cei ce doresc să se specializeze în domeniul evenimentelor private și corporate. Toate cursurile online vor fi desfășurate pe site-ul www.corin-romanescu.ro și vor putea fi accesate folosind un user și o parolă pe care fiecare participant le va obține gratuit la momentul înscrierii la cursuri.

Fiecare curs va cuprinde informații practice din domeniul organizării evenimentelor.

Sperăm ca acest program educațional să stârnească interesul tuturor celor care își doresc o carieră în domeniul organizării evenimentelor. Informațiile oferite de specialiștii noștri pe durata cursurilor vor putea fi folosite ulterior în activitatea cursanților și vor fi însoțite de exemple și teme practice pe baza cărora participanții își vor putea demonstra competențele și își vor putea crea un portofoliu. La cerere, pentru doritori, putem oferi și spațiu de internship în cadrul Centrului de Evenimente The President, astfel încât cursanții să poată pune în practică ceea ce au învățat la cursuri”, a declarant Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President și Trainer CEPOEP.

Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP face parte din proiectele initiate și derulate de Corin Romanescu în parteneriat cu Centrul de Evenimente The President.

Proiectul este sprijinit de 16 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, Horeca Romania, InfoAliment, IQool, MyMagazine, Mujer, PR Wave, Restocracy, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

 

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane și Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

În ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, pentru sprijinirea tinerei generații de profesioniști. Recent, a inițiat proiectul ”Sănătate prin aqua gym”, un program ce pune accentul pe o problema curenta a societății moderne: sedentarismul, alături de proiectul ”Vinum Et Carmina”, un program educațional axat pe sprijinirea culturii românești.

 

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

 

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

www.corin-romanescu.ro

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular