luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăLansarea cărții „Călătorie magică în Orașul Măștilor”

Lansarea cărții „Călătorie magică în Orașul Măștilor”

Vă așteptăm sâmbătă la evenimentul de lansare a romanului fantastic de aventuri Călătorie magică în Orașul Măștilor.

Teatru, prăjituri și cărți din partea casei!

Unul dintre cele mai de succes romane fantastice de aventuri din ultimii ani, Călătorie magică în Orașul Măștilor, semnat de autoarea britanică Mary Hoffman și editat în Anglia de prestigioasa editură Bloomsbury – cea care a publicat și seria Harry Potter – va fi lansat în România de editura Meteor Publishing.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 martie, între orele 14:00 – 16:00, la ParkLake Shopping Center (Liviu Rebreanu 4), în zona Main Square (la parter).​

Călătorie magică în Orașul Măștilor este primul volum din seria Stravaganza, care a avut parte de un mare succes internațional, fiind tradusă în 31 de limbi.

 

Evenimentul se va bucura și de musicalul  pus în scenă cu tinerii de la școala de actorie a Danielei Nane.

Andra Diaconescu
Despre mine? Sunt o fire sociabilă, amuzantă, proactivă și hotărâtă să evolueze prin orice viața îi scoate în cale. Mă găsesc într-o continuă căutare de experiențe noi, prietenii, distracție, oameni frumoși de la care să pot învăța și care să mă inspire prin puterea exemplului lor pentru ca, mai apoi, să pot face și eu același lucru pentru alți tineri dornici să se autodepășească.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular