10407931_504080193070097_8260416281747373138_n

Proaspăt scos din undergroundul verii, undeva la punctul de tangență dintre vibrație și armonie, dintre sunet și răsunet, înălțându-se atipic din subteranele soundului românesc (și nu numai), apare ca o surpriză binemeritată un nou „Event Planner”, după cum  pagina de facebook îl trădează, intitulat ca o reverberație tandră, simplu și de efect: SONOR.

Pornit din dorința de a aduce cât mai aproape de public pe unii dintre cei mai apreciați artiști, SONOR este un proiect, care fără prea multe introduceri, intrigă și instigă la participare, astfel că nu poți afla nimic în plus până nu experimentezi. Iar ca definiție, după cum ei înșiși afirmă, „Cea mai bună explicație a ceea ce înseamnă SONOR o poate da doar DEX-ul”:

„SONÓR, -Ă, sonori, -e, adj.
1. Care produce, prin vibrare, sunete (puternice); care răsună sau face să răsune.
2. (Adesea adverbial) Care are un sunet plăcut, armonios (și pătrunzător).
3. Care amplifică sunetele, care are rezonanță.”

Hip-hop, trip-hop, experimental, dubstep, glitch și nu numai, un aperitiv diversificat, cu un strop de imaginație și condimentat cu cel mai bun și cel mai proaspăt sunet, totul ambalat și expediat pe linii volatile până în timpanele avide de muzică bună.

De aceea, pentru a porni în călătoria inițiatică și a descoperi ce înseamnă într-adevăr, vino pe 30  august la Arenele Romane, nu de alta, dar printre invitați se numără niște băieți mari ca Subcarpați, CTC, Silent Strike, Directory, iar pentru Afterparty l-au racolat pe Power Pe Vinil.

Accesul se face începând cu orele 20:00 și este pe bază de bilet, iar prețul e de bun simț:

–          22 lei – Early Bird

–          28 lei – Acces General (30 august/orele 16:00)

–          35 lei – la poartă

Pentru tot setul de informații, intră pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/515489395248388/

Iar ca să fii la current cu ce mai pregătesc băieții, bagă un ochi și la pagina lor oficială: https://www.facebook.com/roSonor

Surse fotografii: SONOR