PR ASUS ET2701 All-in-One PC Front

Cei de la ASUS au adus pe piața din România un model de computer foarte interesant, ASUS ET 2701, un calculator All-In-One, cu ecran de 27 inch (aproximativ 68.5 cm). Calculatoarele de acest tip, All-In-One, sunt o alternativă bună la sistemele Desktop clasice, fiind de fapt un monitor ce are încorporat, în spate, un întreg ansamblu de componente specifice unui PC.

Specificații

Display-ul de 27” de care dispune ASUS ET2701 are o rezoluție Full HD, 1920×1080 pixeli. Ecranul tactil are multi-touch în 10 puncte, astfel recunoaște până la 10 atingeri simultane.

Procesorul Intel Core i7-3770S, cu 4 nuclee și frecvență de 3,1 GHz (maxim 3,9 GHz în modul Turbo) oferă performanță în multitasking și eficiență energetică ridicată. Performanța este asigurată și de placa video NVIDIA GeForce GT 640M cu o memorie de 2 GB și de memoria RAM de 8 GB. Pe partea de stocare, sistemul stă foarte bine, fiind echipat cu un Hard Disk cu o capacitate de 2 TB. Astfel, puteți stoca foarte multă informație, de la jocuri, diverse aplicații, până la filme la rezoluție Full HD. Sistemul dispune de o unitate optică Blu-Ray Disc Combo.

Asus-All-in-One-PC-ET2701-Windows-8

Computerul ASUS vine însoțit de o tastatură și un mouse, ambele wireless. Nu este nevoie să atașați o cameră web sau un microfon, deoarece acestea sunt încorporate în computer. Sistemul de operare preinstalat este Windows 8, iar TV Tuner-ul digital și receptorul Wi-Fi încorporat fac din ET2701 un veritabil All-In-One.

Pe partea de sunet, ar trebui să se descurce foarte bine, datorită tehnologiei ASUS SonicMaster, care oferă un sunet clar. PC-ul dispune de difuzoare integrate, de înaltă calitate, care asigură o ambianță sonoră plăcută, indiferent de tipul de sunet redat. Alături de SonicMaster, mai întâlnim și DTS Surround Sensation Ultra-PC II. Boxele integrate sunt asistate de un subwoofer extern, cu un design modern, ce garantează un sunet puternic.

Gadgetul se sprijină pe un picior metalic, dar poate fi fixat și în perete. Grosimea nu depășește 7 cm, iar monitorul poate fi folosit independent, puteți atașa o consolă de exemplu.

Concluzie

Acest PC este aparte, nu doar datorită faptului că este un All-In-One, ci și datorită faptului că are niște dimensiuni mari, display-ul cu touch ce se apropie de 70 cm în diagonală. Designul este interesant, după cum puteți vedea în imagini. Prețul de lansare este de aproximativ 7.000 lei, ceea ce nu este puțin, dar nici o sumă exagerată pentru acest gadget mare și performant.

Sursă foto: asus.com, sketweb.com