În perioada 18-25 aprilie, Facultatea de Automatică și Calculatoare va găzdui evenimentul anual, denumit „LanParty National Edition”, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC București și LSAC Iași), un bun prilej pentru studenții pasionați de jocurile pe calculator și console, cât şi pentru cei interesaţi de domeniul IT şi tehnologie să își demonstreze abilitățile.

Acest eveniment este unul de tradiție pentru Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare și a ajuns ca ediția din 2015 să se desfășoare la nivel național, etapele preliminare urmând a avea loc la Iași și București, iar marea finală se va ține în capitală. În plus, prin diversificarea activităţilor din cadrul evenimentului se urmărește și atragerea studenților mai puțin pasionați de gaming. Conceptul de LanParty înseamnă crearea unei reţele locale în care toţi participanţii se vor întrece în concursurile alese într-o atmosfera relaxantă. Competițiile de League of Legends, FIFA15 Defense of the Ancients 2 (DOTA2), HearthStone, Counter-Strike, dar și cele de Just Dance, Bowling, Mortal Kombat, FunRun, SubwaySurfer, 2048, FlappyBirds îi vor ține în priză pe participanți. Printre obiectivele evenimentului se numără: crearea unui mediu în care să interacţioneze studenţi din întreg cadrul universitar și oferirea posibilităţii studenţilor pasionaţi de jocuri de a-¬și demonstra aptitudinile în cadrul unei competiţii.

LSAC- un pas mai aproape de carieră

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (atât cea din București, cât și cea din Iași), organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, vine în sprijinul studenților și le asigură acestora o educație complementară celei oferite în cadrul facultății prin aplicații practice si prin contactul direct cu mediul în care aceștia vor activa ca viitori specialiști. LSAC încearcă să contribuie la formarea unor viitori ingineri cu o deschidere intelectuală cât mai largă și cu aptitudini profesionale cât mai bine dezvoltate.

Ideile creative înfloresc cel mai bine într-o atmosferă veselă. LanParty provoacă studenții să își testeze abilitățile competiționale și să creeze căi de comunicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here