În perioada 23-25 aprilie 2015 va avea loc cea de-a treia ediție a proiectului STARt în carieră. Anul acesta tema centrală este „Construim puzzle-ul carierei tale”.

Printre temele de discuție ce vor fi abordate se număra; leadershipul, drumul de la idee la afacere, transformarea obstacolelor în oportunități, factori de motivație și echilibrul între viața personală și carieră.

Prin acest eveniment ne propunem să îi ajutam pe tineri să creeze conexiuni reale între informațiile pe care le dețin și experiențele de care au avut parte până în prezent.

Participanții vor avea ocazia de a afla despre experiențele unor persoane de succes si de a le pune intrebari acestora. Astfel, prin puterea exemplului ei vor descoperi răspunsurile la cel puțin o parte dintre întrebările lor frecvente.

Ediția curentă pornește de la oferirea unor exemple practice, continuă cu aprofundarea temelor abordate și se concretizează prin oportunități de start în carieră.

Evenimentul se va desfășura pe trei zile, astfel:

ZIUA 1conferință cu secțiune de Q&A, urmată de o sesiune privată de networking;

ZIUA 2 – o serie de workshopuri prin care se vor aprofunda principalele subiecte abordate în timpul conferinței;

ZIUA 3 – activități și briefuri în urma cărora reprezentanții unor companii vor oferi oportunități de practică și internshipuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here