La Scena Social Brunch

0
64

Pentru că ai întotdeauna dreptate și părerea ta contează cel mai mult pentru noi, ți-am pregătit La Scenă Social Brunch, un eveniment conceput special pentru ține! Te așteptăm să ne faci o vizită și să degusti, din partea casei, câteva dintre specialitățile din noul nostru meniu.

 Primul event La Scenă Social Brunch te întâmpina cu o degustare de vin și preparate speciale din bucătăria internațională, pe care le vei găsi de acum înainte în meniul nostru de zi cu zi.

 După două luni de gândit, curățat, organizat, pregătit și aranjat, ne-am organizat bine, bine, să redeschidem bucătăria La Scenă! Venim în întâmpinarea ta cu un meniu nou, actual, care combină experiențe culinare din toate cele patru colțuri ale lumii. De la steak-uri de vită și burgeri americani, până la specialități marine din calamar și caracatița. Călătorim prin toată Europa și te ajutăm să regăsești savuroasele coaste nemțești, pieptul de rată franțuzesc și paștele italienești, pentru a te delecta mai apoi cu gusturile îndepărtatului Orient, salată de vită asiatică fiind pregătită precum se obișnuia în Dinastia Ming.

 De acum te purtăm pe culmile plăcerii cu preparate pline de aromă și savoare!

 Toate cele de mai sus sunt din partea casei.

 Intrarea se face doar pe bază de rezervare.

 Info și rezervări: 0724081810

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.