La pas prin Japonia

0
128

Ce ?

Nu îmi amintesc un moment în care să nu fi îndrăgit Japonia. Am descoperit-o, ca mulți alții de vârsta mea, prin desenele animate când eram mică – anime – și mai târziu, prin benzile desenate – manga. Prima carte de japoneză am cumpărat-o când eram în generală, pare-mi-se că eram prin clasa a V-a și de atunci continui să fiu o elevă a culturii, istoriei și limbii japoneze și nu cred că mă voi sătura vreodată de această țară. Sunt atât de multe nuanțe, atât de multe de explorat, încât nu cred că ajunge o viață să o faci.

Am fost în Japonia de două ori, ceea ce mi-a deschis și mai mult apetitul. Cumva, când ajung acolo, e ca și cum m-aș întoarce acasă și simt o bucurie nespusă! Fac planuri să mai ajung pe-acolo, însă până atunci, abia aștept să vă povestesc despre Japonia mea, așa cum o văd și o simt eu, cu oamenii ei atât de diferiți, de la „office workers” la „cosplayers”, de la cei îmbrăcați în costum, ducându-se la birou la cei care se îmbracă la fel ca personajele preferate din anime sau manga. De la zgârie norii din Tokyo la templele mai retrase din Nikko sau Nara. Abia aștept să vă povestesc și despre Kyoto și împrejurimi, un oraș drag mie, mai ales datorită prietenilor de acolo, întâlniți acum 6 ani și cu care încă mai păstrez legătura și de care îmi e dor.

Haideți să descoperim minunata Japonie, pas cu pas!

Dacă vrei să te înscrii la atelier, trimite un mesaj la carolinezgortea.art@gmail.com. Costul unui atelier este de 35 lei.

Cu cine?

Caroline Andreea Zgorțea, la bază economist, am terminat management, ceea ce m-a ajutat mult să am o structură, să mă organizez mai bine. 6 ani am lucrat în multinaționale, însă nu mi-am găsit locul, așa că am plecat – în căutarea mea și a drumului meu. Am urmat și cursuri pentru a deveni consilier, din dorința de a îmi dezvolta abilitățile de comunicare, de a mă cunoaște mai bine, de a evolua și a comunica mai bine cu mine, dar și cu cei din jur.

Căutarea spiritualității sau dezvoltarea mea personală a început cu artele marțiale în clasa a III-a, continuând în liceu cu Qi Gong și diverse alte tehnici și practici, gen Hatha și Yin Yoga, până am dat de Tai Chi la Adrian Cranta și am ajuns la Nei Kung. Am fost la diverși profesori și Maeștri și de la toți am învățat câte ceva, de la Maestrul Lin Kai Ting când eram în liceu, la o inițiere ținută de Dalai Lama și în final, am ajuns la Maestrul din Thailanda la care am și rămas, însă de la toți am primit multe și am descoperit părți esențiale din mine.

Când?

Joi@incubator107 , 14 Aprilie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online.

Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.