afis Commedia dell'Arte

BREASLA ACTORILOR vă invită să explorați tainele Commediei dell’Arte, înscriindu-vă la cursul de specializare, coordonat de regizorul și actorul Massimiliano Nugnes. Veți aprofunda stilul venețian de commedia, prin introduceri teoretice în istoria sa, exerciții și lucru cu obiecte specifice.

Cursul este organizat în două etape, fiecare de câte trei luni, și se desfășoară de 2 ori pe săptămână. Prima etapă va cuprinde exerciții introductive, pentru familiarizarea cu stilul de joc, precum și aspecte teoretice, urmând ca, pe durata celei de-a doua etape, să fie dezvoltat lucrul pe scene și crearea unui spectacol complet.

Subiectele studiate în cadrul cursului sunt:
  • Explorarea expresiei corporale
  • Reguli de bază și avansate de mișcare
  • Dezvoltarea personajelor și înțelegerea caracteristicilor acestora
  • Lucru cu masca
  • Lazzi – momente scurte, specifice Commedia dell’arte

Durata unei ore de curs este de 2h 30min, cu pauză, și se desfășoară de 2 ori pe săptămână.

Plata se poate face lunar, având costul de 400 RON sau, în cazul achitării integrale a unei etape, costul se va reduce la 900 RON / 3 luni.

Cursurile încep pe data de 9 noiembrie, și se desfășoară în fiecare luni și joi, între orele 19.00 – 22.00.

Atenție! Cursul se adresează actorilor profesioniști sau studenților la facultățile de teatru. Numărul de cursanți este limitat între 6-10 persoane.

Înscrierile se pot face la adresa de email: studio@breaslactorilor.ro. Email-ul trebuie să aibă titlul „Înscriere curs Commedia dell’arte” și atașarea cv-ul care să includă experiența profesională.

Cursul va avea loc la Studio Breasla Actorilor, pe Bulevardul Iuliu Maniu, 138-142 (la ieșirea de metrou Gorjului).

Pentru orice întrebare, apelați la numărul de telefon +40 729 669 714.