La CIRCUL Metropolitam construim ROMANIA COPIILOR

0
77

Asociația CONIL în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus și CIRCUL Metropolitan București organizează cel mai amplu proiect cultural artistic dedicat centenarului Marii UniriROMÂNIA COPIILOR, o ediție specială a CONIL Fest, Festivalul Integrării.

ROMÂNIA COPIILOR va avea loc în zilele de 17-18 noiembrie 2018 sub prestigioasa cupola a Circului Metropolitan București și va reuni, ca și la edițiile anterioare, peste 1.500 de copii dintre care 600 cu dizabilități diverse (autism, sindrom Down, retard, ADHD, hipoacuzie, nevăzători, tetrapareză, locomotori,etc), într-un maraton artistic desăvârșit.  ROMÂNIA COPIILOR  este  un eveniment de conștientizare a situației copiilor cu dizabilități dar și unul de promovare a valorilor, tradițiilor și spiritului românesc în anul centenarului Marii Uniri . ROMÂNIA COPIILOR este despre noi și copiii noștri, despre țara noastră, despre oamenii buni care suntem. Este despre acceptare și integrare pentru că, dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate care trebuie descoperită, încurajată și promovată.

Alături de noi vor fi prezenți, în calitate de invitați și personalități marcante ale vieții cultural artistice românești, purtători și promotori ai simbolurilor naționale, personalități ce ne vor ajuta să cultivăm dragostea de țară și de valorile ei în rândul tuturor copiilor prezenți la eveniment.  Astfel, ne vom bucura de momente speciale oferite de artiști precum Veta Biriș, Mărioara Man Gheorghe, Sanda Ladoși, Bogdan Stanoevici , Fabian Sancez. Prezentatorii evenimentului, inimoasa prezentatoare TV  Ioana Maria Moldovan alături de Leon Magdan, profesorul de joacă și Nicoleta Albert, psiholog.

Și pentru că, deși sunt români reprezintă diversitatea etnică din România, ne vom bucura de prezența ca invitați speciali a Ansamblului Pilisterlu al Societății Culturale Aromâne, a Antoniei, “ The Greek Diamnond” însoțită de Ansamblul Asteria a Uniunii Elene precum și a talentatei Selin Ozer!

In foaier, un banner de mari dimensiuni ii asteapta pe copii alaturi de artisti si voluntari CONIL sa realizeze impreuna un MANIFEST IDENTITAR- GANDURI pentru ROMANIA ce va ramane marturie a celor intamplate aici.

De asemenea, copiii și părinții se vor putea bucura de atelierele atractive și colorate organizate în foaier, de cele mai bune oferte ale expozanților din cadrul Târgului România Copiilor, de fotografii la minut și de multe alte surprize!

Haide la Circul Metropolitan în 17-18 noiembrie să construim împreună ROMÂNIA COPIILOR. Sâmbătă, 17 noiembrie 2018 între 9:00 -20:00 și duminică, 18  noiembrie 2018, 13:30-20:00.

Detalii pe https://www.facebook.com/events/327498848010466/

INTRAREA LIBERĂ, DISTRACȚIA GARANTATĂ!

Sponsori: Smart Kids, Aqua Carpatica, Kineto Bebe, INACO, Selgros, Omfal Educațional, Chipita, Ronțăilă, Drumul Taberelor, Banca pentru Alimente, Oglinda Magică, Dr.Gerard, Asociația fermierilor Patrioți, Maspex, Bursa de Print, Ferma Cenad, Restaurant La Mami Acasă, Florăria ADA, ILCA Med SRL, Centrul de Meditații SUCCES, Editura DPH, Edituara Integral, Graphtec, Asociația MAME, Profesorul de Joacă

Parteneri Media:  Radio Itsy Bitsy, AGERPRES, Adevărul Hoding ,Școala de Televiziune ImediaPro, Iqool, România Pozitivă,  CSA Steaua București, Clopoțel.ro, Asociația Work at Home Moms, Zâna Scutecel, Educație pozitivă.ro, Centrul de parenting și Florentina Baloș