La Casa de Papel, sezonul 3: lansare în data de 19 iulie pe Netflix

  0
  312
  afiș La Casa De Papel

  Álex Pina este cel care a creat serialul  La Casa De Papel, un serial de televiziune spaniol, genul thriller.  Serialul este serie limitată și a fost difuzat pe durata unui sezon în 10 părți. A avut premiera pe 2 mai 2017 și s-a încheiat pe 23 noiembrie 2017.

  La Casa De Papel, serialul care a furat inimile oamenilor, revine cu sezonul 3 în data de  19 iulie pe Netflix. Úrsula Corberó (Tokyo), Alvaro Morte (Profesorul), Pedro Alonso (Berlin) alături de Miguel Herran (Rio), Itziar Ituño ( Rachel), Jaime Lorente (Denver), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo ( Monica) și mulți alții revin cu noi provocări. 

  În curând vom putea fredona alături de actorii noștri preferați „O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao„, una dintre melodiile de pe coloana sonoră a serialului. Pe scurt, în cazul în care nu ai văzut primele două sezoane, haide să iți povestesc puțin: un om misterios, care se numește El Profesor („Profesorul”), planifică cea mai mare lovitură dată vreodată.

  Pentru a realiza planul ambițios, recrutează o bandă de opt persoane cu anumite abilități care nu au nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției.

  Ți-am captat atenția, nu? Serialul este unul dintre cele mai bune producții de acțiune europene din ultimii ani, relatează GadgetReport.ro.
  afiș La Casa De Papel
  La Casa De Papel
  Un element simbolic în serialul La Casa de Papel este masca lui Dali, pe care cele 8 personaje (Tokyo, Denve, Nairobi, Moscú, Río, Berlín, Helsinki, Oslo) le foloseau pentru a nu fi identificați de către ostatici și polițiști.  
  Nu mai este mult…așa că până atunci te las să vezi ce te așteaptă: