LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Așteptarea a luat sfârșit! Fanii pot urmări sezonul 3 al serialului-fenomen pe Netflix

0
189

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii din toată lumea. „La Casa de Papel / Fabrica de Bani”, serialul-fenomen în limba spaniolă, s-a întors pe Netflix cu sezonul al treilea. Este cel mai urmărit serial din 2018, care nu e în limba engleză, de pe platformă.

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Cele opt episoade din noul sezon au fost lansate vineri, 19 iulie, pe Netflix. Pe aceeași platformă pot fi urmărite și celelalte două sezoane. Álex Pina este cel care a creat „La Casa De Papel”, de genul crimă-thriller.

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Povestea se concentrează pe ideile unui om misterios, numit „Profesorul”, care plănuiește să dea cea mai mare spargere dată vreodată. Acesta își pune planul în acțiune cu ajutorul unei echipe de opt persoane pe care viața i-a convins că nu mai au nimic de pierdut. Scopul lor e să intre în Monetăria Regală a Spaniei și să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției.