duminică, noiembrie 28, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSKit esenţial pentru orice călătorie

Kit esenţial pentru orice călătorie

Kit esenţial pentru orice călătorie

Dacă îţi propui să călătoreşti, mai ales acum, când vremea îţi arată un strop de bunătate după nenumăratele săptămâni de extra frig, asigură-te că nu te duci la război fără să ai scutul şi sabia pregătite.

În funcţie de tipul de transport folosit, situaţia îţi va cere să ai cu tine măcar câteva obiecte simple, pe care în anumite împrejurimi o să ajungi să le apreciezi mult mai mult decât de obicei. În viaţa de zi cu zi par doar nişte mici detalii, dar în timpul unei călătorii sunt esenţiale.

Mai jos puteţi găsi o listă cu cinci din cele mai importante lucruri care te pot scoate din multe situaţii jenante.

1. Touch Antibacterial

Când pleci în călătorii ajungi să pipăi, mai mult sau mai puţin intenţionat, multe lucruri care nu îţi lasă lucruri tocmai plăcute pe mâini. Dacă ştii că eşti un fan al trenurilor, atunci află că ar fi trebuit de mult să dai subscribe contului de YouTube Touch Antibacterial şi să te informezi ce poţi strecura mai uşor prin geamantanul sau chiar genţile ticsite cu bagaje.

2. Şerveţele

Cel puţin un pachet să ai întotdeauna în geantă. Nu se ştie niciodată când începe să îţi placă toaleta şi vrei să-i faci vizite mai dese. E o plăcere şi mai mare dacă sunt cele din tren.

3. Gumă de mestecat

Îţi place să vorbeşti mult? Atunci înghesuie jumătate de pachet de gumă de mestecat într-un buzunar, asta dacă nu te lasă inima să iei unul întreg şi să mai trebuiască să îl împarţi şi cu ceilalţi.

Poate fi un bun înlocuitor în cazul în care ţi-ai uitat periuţa de dinţi acasă şi îţi poţi curăţa dinţii şi schimba mirosul respiraţiei după o masă bogată în arome.

4. Bateria externă

E în trend să faci poze şi muuulte selfie-uri. Mai ales când ştii că mergi mult pe drum şi nu o să ai şansa să-ţi încarci prea curând telefonul, decât pe la vreun McDonald′s sau cafenea din zonă.

Contează foarte mult să ai telefonul încărcat, mai ales că acum e indispensabil pentru orice situaţie. Aş putea zice că e mai important decât toate de mai sus, dar la urma urmei, nu poţi umbla cu mâinile murdare pe telefon şi nu poţi vorbi cu iubitul sau iubita pe FaceTime arătându-ţi dinţii necurăţaţi.

5. O sticlă de apă

O sticlă de apă nu numai că te menţine hidratat, dar poate fi un bun înlocuitor în cazul în care simţi că ţi se face foame pe drum şi nu ai nimic pregătit la tine. Nu uita să te asiguri că ai întotdeauna şi o toaletă prin apropiere.

Dacă ai toate astea în geantă, nu îţi face griji. Eşti asigurat!

Asta dacă nu îţi uiţi portofelul acasă.

Sursă foto: wandrlymagazine.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Most Popular