KINGS OF LEON, MESAJ DE SOLIDARITATE CU MANCHESTER

București, 29 mai – La festivalul „BBC Radio 1’s Big Weekend” din Marea Britanie, membrii Kings of Leon au dedicat hitul „Use Somebody” victimelor atacului din Manchester. Pe 9 iunie, cei patru au programat un concert chiar la Manchester Arena.

În weekend-ul 27 – 28 mai, la Burton Constable Hall, lângă Hull, în Marea Britanie, s-a desfăşurat a 17-a ediţie a tradiționalului festival BBC Radio 1’s Big Weekend. Rockerii din Nashville au ţinut capul de afiş al ultimei zile de festival și și-au încheiat showul cu un moment special.

Vreau să dedic această melodie oraşului Manchester”, a spus solistul Caleb Followill mulțimii. “Vreau doar să spun că suntem alături de voi”. Peste 70.000 de persoane și-au unit vocile cu membrii Kings of Leon pe versurile piesei “Use Somebody”, piesă de pe albumul „Only By The Night”. 22 persoane și-au pierdut viața și alte 120 au fost rănite în atacul din 22 mai, considerat unul dintre cele mai grave atentate de pe teritoriul britanic.

Cei patru mai au în programul turneului lor din această vară festivaluri precum Orange Warsaw Festival în Polonia, Rock in Vienna în Austria, Pink Pop în Olanda, INMUSIC Festival în Croația (imediat după concertul din România, de pe 17 iunie), legendarul Rock Werchter în Belgia și British Summer Time Hyde Park în Marea Britanie.

Rețeaua Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la concertul Kings Of Leon. Daca ești fan KOL sau LP și vrei emoții doar în timpul concertului, nu și înainte, te sfătuim să cumperi bilete doar de pe site-ul www.bilete.ro.

Despre Alive:

Alive a luat naștere din aceeași echipă care a creat și promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poarte mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experiență în organizarea showurilor de amploare, peste 200 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) și reprezentații cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Rixton, Peter Bjorn, John, Sono sau Buena Vista Social Club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here