miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăKinga Varga - stil minimalist și culori tropicale la București Mall

Kinga Varga – stil minimalist și culori tropicale la București Mall

Kinga Varga este cea de-a treia creatoare prezentă la Designers Boutique@București Mall – pop-up store-ul care susține designul românesc de fashion printr-o inițiativă unică în România.

Designers Boutique, un spațiu oferit gratuit de București Mall între 23 martie și 15 iunie 2018, pune la dispoziția clienților, la fiecare trei săptămâni, colecția unui alt designer român de modă. Primul nume care și-a prezentat creațiile la Designers Boutique a fost Venera Arapu, urmată de Izabela Mandoiu, iar cel de- al treilea designer este Kinga Varga. Aceasta își va expune creațiile între 5 mai-24 mai 2018.

Kinga Varga s-a impus pe piaţa de fashion din Romania prin inovaţie şi eleganţă. Colecţiile sale spun o poveste despre candoare şi senzualitate, despre feminitate şi joc, atât prin piese care pot fi purtate zi de zi în combinaţii ingenioase, cât și prin creaţii unicat, realizate manual cu o deosebită atenţie la detaliu. Pentru pop-up store-ul Designers Boutique @ București Mall, creatoarea propune colecția Primăvară – Vară 2018, care continuă seria colecțiilor resort.

Împletită într-un stil minimalist și plină de culori calde naturale cu accente cromatice saturate, aceasta ne duce cu gândul la briza mării si nisipul fin, transpunându-ne într-o atmosfera tropicală.“Am creat texturi în relief și m-am jucat cu forme simple, minimaliste și transparente subtile”, declară autoarea. Colecția este realizată în cea mai mare parte din dantelă tricotată fin și bumbac.  Cu accente corai, albastru regal și portocaliu saturat, are un aer relaxat și proaspăt. Diversitatea texturilor joacă un rol important, iar detaliile tricotate printr-o tehnologie modernă, împreună cu nelipsitele Aripi semnate Kinga Varga, transformă colecția într-un mod deosebit.

Creațiile Kinga Varga vor fi disponibile în pop-up store-ul Designers Boutique@București Mall până pe 24 mai. În plus, clienții București Mall vor primi gratuit câte un produs Douglas la fiecare achiziție. Încă de la deschidere, din 1999, București Mall a oferit bucureștenilor acces la unele dintre cele mai mari și mai populare branduri de fashion internaționale, precum și la branduri locale. Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local.

RELATED ARTICLES

Most Popular