Kids Summer Fashion Week: 22-23 august în Piața Cazino-Mamaia

0
93
afiș Kids Summer Fashion Week

Primăria Municipiului Constanța în colaborare cu Asociația Bulevardul Culturii organizează în perioada 22 – 23 August în Piața Cazino – Mamaia Festivalul de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week . Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți, și va fi prezentat de actorul Stelian Milu.     

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri şi branduri de renume din Romania si nu numai. Evenimentul se bucura de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Luna Morgaciova. Alexandru Raicu, Two Kids, Shine Boutique, I – Fashion, Nor Clothing, Emma Concept Wear, Svetlana Karahan, La Donna by Catalin Botezatu, SDA Kids Wear.

La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la MM Boutique. Vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri și tunsori pentru copii și adolescenți. În cadrul evenimentului îi vom avea ca și invitați pe balerinii Studioului de balet pentru copii și tineret al Operei Naționale Române. Aceștia sunt coregrafiați de Magda Rovinescu, Copii talentați WCOPA România și solista adolescentă Raisandra.      

Festivalul de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week  este singurul eveniment estival de modă pentru copii și adolescenții din România. Recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii. Timp de două zile va face din Mamaia, capitala modei pentru copii.

Astfel, toți iubitorii de fashion, copilărie și adolescență sunt invitaţi să participe la Festivalul de modă pentru copii Kids Summer Fashion Week 2020. 22 – 23 August   de la orele 20:00, în Piața Cazino – Mamaia.

 Pentru evenimentul care se va desfășura în Piața Cazino – Mamaia vor fi implementate următoarele măsuri:

– Perimetrul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protecție. Scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanță de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate.

– Accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distanțarea socială.

– Accesul publicului la eveniment se face între orele 19.00 – 20.00. O intrare delimitată în Piața Cazino din Mamaia : Intrarea A (Punct de reper Cazino Mamaia)

– La punctul de Intrare, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree. Febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatură mai mare de 37,3°C.

– Fiecare spectator va primi o mască de protecție respiratorie, valabilă pentru seara respectivă.

– Prin participare, spectatorii își asumă responsabilitatea că vor urma îndrumările organizatorilor pentru a se putea bucura de eveniment în deplină siguranță.

– Purtarea măștii este obligatorie.

– Distanțarea socială este obligatorie.

– Dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile.