Kempes și Scarlet Aura cântă în deschidrea concertului DIO Returns – Program și Reguli de Acces

0
82

Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la București la Arenele Romane (cort încălzit) pe 17 decembrie, alături de membrii Dio Disciples! Show-ul face parte din turneul internațional „Dio Returns”! 

În deschiderea concertului vor cânta Kempes si Scarlet Aura.

KEMPES

Ovidiu Ioncu ‘Kempes’, liderul trupei Kempes si fostul solist al formațiilor Cargo si Rezident EX revine la Arenele Romane pentru a deschide show-ul DIO Returns.

Cu 8 albume lansate pe scena rock-ului românesc, dintre care 6 alături de Cargo, unul cu Rezident EX si unul cu Kempes, Ovidiu  Ioncu, una dintre vocile emblematice ale rock-ului românesc, promite un show memorabil pe data de 17 Decembrie.

În momentul de față Kempes înseamnă:

Ovidiu Ioncu „Kempes”- voce;

Alin Moise- chitară, backing voice;

Ștefan Buta- bass, backing voice;

Sebastian Natas- tobe, backing voice.

SCARLET AURA

După concerte susținute în România dar și în străinătate, după un turneu alături de Tarja Turnunen si Angra și deschideri pentru formații precum Accept, Helloween, Sabaton, Doro Pesch și mulți alții, Scarlet Aura revine pe scena Arenelor Romane în deschiderea concertului ‘Dio Returns’.

Cu vocea inconfuntabilă a Aurei Danciulescu, formația promite un show de Melodic Metal care va încinge atmosfera de la primele acorduri.

În momentul de față Scarlet Aura înseamnă:

Aura Danciulescu – voce

Mihai Thor Danciulescu – chitara si voce

Cătălin Ungureanu – bass si voce

Sorin Ristea – tobe

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

 Vă invităm să citiți mai jos regulile de acces și programul evenimentului dar și multe alte informații utile despre concert.

ATENȚIE: FUMATUL în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !! Se fumează doar în locurile special amenajate.

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele încep la ora 19:30.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00 dar puteți veni la orice ora doriți  să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brățară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intrați în incinta Arenelor Romane nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Accesul in zona Golden Circle din fața scenei se face pe baza de brățara care va fi pusă la intrare.

Zona de concert are o singură  zonă de acces si cinci ieșiri de siguranță  marcate ca atare. Normele de siguranță le găsiți mai jos. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis în zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase

– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.

– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel

– umbrele (concertul are loc în cort încălzit)

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea vă rugăm să lăsați animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

PROGRAM

Open Doors: 19:00

Scarlet Aura: 19:30 – 20:00

Kempes: 20:20 – 21:10

DIO:21:40 – 23:10

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI 

-să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

-să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale si de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incinta;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;

-publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

-să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

-PRESALE: 95 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle – până pe 17 decembrie

-LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle – în limita biletelor disponibile

De astăzi, 24 Noiembrie, până pe 27 Noiembrie puteți cumpăra bilete la prețuri speciale de Black Friday. Astfel, în această perioadă biletele au urmatorul preț:

Acces General Black Friday – 70 Lei

Golden Circle Black Friday – 99 Lei

Se pun in vânzare doar 300 de bilete Golden Circle, în fața scenei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.