Kaufland găzduiește prima ediție de Street FOOD pe Barbu Văcărescu

0
274

București, 1 noiembrie, 2017 –  Kaufland România este gazda evenimentului Street FOOD pe Barbu Văcărescu, care ajunge anul acesta pentru prima oară în București, pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în weekendul 3-5 noiembrie, între orele 12:00 și 23:00. Evenimentul va avea loc în parcarea magazinului Kaufland iar accesul este gratuit.

Street FOOD Festival, primul eveniment din România care înglobează elemente autentice ale street food-ului internațional, așteaptă pasionații de delicii culinare să se bucure de truck-urile colorate și de preparatele a 27 de vendori din toate colțurile țării: Stradale, Kaufland Bus, Arrosticini, Elemoszia, Nori Yakitori, Cimbru și mulți alții*.

Vizitatorii vor avea ocazia să savureze preparatele speciale ale unor chefi celebri, precum Chef Foa, Cătălin Jernoiu și Nicu Crăciun. Chef Foa va participa la eveniment cu deja faimosul său Foa’s Pastrami – piept de vită scos din „brine” după 7 zile; Chef Nicu Crăciun de la Cimbru gătește sandwich-uri numai cu pâine cu maia proaspătă, vită de cea mai înaltă calitate și sosuri artizanale în combinații neașteptate.

Robert Petrescu, câștigătorul ediției Masterchef din 2017, va fi prezent cu food truck-ul său specializat în mâncare de stradă niponă, iar Camionetta va găti pizza napoletana vero la un cuptor pe lemne de două tone care ajunge la temperaturi de 500 de grade. Chef Cătălin Jernoiu, care gătește de la vârsta de 16 ani și artizanul din spatele Zahana 33 Grill, va participa de asemenea la eveniment cu binecunoscutele sale preparate la grătar.

În fiecare seară, atmosfera festivalieră va fi completată de concerte, după cum urmează:

  • Vineri, 3 noiembrie
  • 19:30: Soul Serenade
  • 21:00: Mihail
  • Sâmbătă, 4 noiembrie
  • 18:15: NEXT EX
  • 19:30: Soundopamine
  • 21:00: FiRMA
  • Duminică, 5 noiembrie
  • 19:30: Are You Anywhere
  • 21:00: Otherside

*Lista completă a vendorilor din cadrul Street Food Festival Barbu Văcărescu: Stradale, Kaufland Bus, Home Garden Food Truck by Food Squad, Mr. Cannoli, Cimbru, Elemozsia, Camionetta, La Nu Știu Cine, Arrosticini, Meat Busters, La Finca Alioli, Nori Yakitori, Das Grillmobil, Crush Wine Bar, Prosecco Van, Drunken Squid, Smokin Pig, Cot Cot, Delicii Pe Roți, Naked Potato​, Ză German, Big John, Burger Van, Fritto Van, Jernoiu BBQ, Steakaway, Cat Wok.

Despre Street Food Festival

Primul Street Food Festival din România a avut loc între 6-9 iulie 2016 în Cluj-Napoca. În același an, Street Food Festival a ajuns la Iași și Oradea. Anul 2017 a adus o evoluție semnificativă în ceea ce înseamnă street food-ul ca experiență, festivalul traversând următoarele orașe: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba, Bacău, Timișoara.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 115 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: Roxana Poede, roxana.poede@pr.gmp.ro, 0742 249 279

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.