22.5 C
București
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Recrutare IQool

Jurnalismul este prezent zi de zi în viața fiecăruia dintre noi. Ne trezește întrebări și tot felul de curiozități la care căutam să găsim răspunsuri. Un domeniu controversat, pe care îl privim deseori cu admirație, dar totodată ne ridică suspiciuni și ne face să-l privim cu o atitudine critică.

Jurnalism fără bariere, organizat de IQool, proiect realizat sub aripa Asociației Tinerilor Bucureșteni, se află la prima ediție. De aceea, vă invităm pe 25 iulie, începând cu ora 18:00, la ArCuB pentru a afla lucrurile mai puțin cunoscute publicului din spatele acestui domeniu mereu ancorat în actualitate. Vino la „Jurnalism fără bariere” pentru a afla ce face acest domeniu atât de fascinant, de unde ne putem informa și ce trebuie să știe un tânăr înainte să aleagă o astfel de carieră.

Pentru a ajunge la niște răspunsuri cât mai concrete, speakerii noștri ne vor împărtăși experiența lor vastă dobândită în jurnalsim. Printre ei se numără Daniel Nițoiu (ProTV), Lizeta Oprea (Adevărul Live) și Marius Pancu (Digi24).

Daniel Nițoiu a făcut carieră în anii petrecuți în studiourile ProTV ca prezentator. Îi respectă pe cei care au bătut înaintea lui această cărare a jurnalismului, pe cei care au muncit să ridice televiziunea și putem spune că același lucru a reușit să-l facă la rândul său.

Fie că este prezentă la Adevărul Live sau că scrie pe blogul personal, Lizeta Oprea reușește să ne inspire. Când nu se află în fața camerei de filmat, călătorește prin destinații exotice sau aduce în fața cititorilor ei personalități, oameni schimbă-lume, la „Pastila de motivație”.

Marius Pancu este prezentator al matinalului de la Digi24, Morning Show, însă cel mai bine îl descrie ascensiunea din jurnalism. Jurnalismul l-a atras de la o vârstă fragedă și ulterior l-a purtat prin toate ipostazele: a trecut de la redactor la reporter specializat pe domeniul economic, voice-over și prezentator. A terminat Facultatea de Jurnalism, absolvită în cadrul Universității București și nu doar că activează în domeniu, ci o face cu pasiune.

Înscrierea la eveniment se face în limita locurilor disponibile până pe data de 23 iulie, prin completarea formularului.

Locație: ArCuB, Str. Lipscani nr. 84 – 90

Data: 25 iulie 

Ora: 18:00

 

[contact-form-7 id=”66258″ title=”JurnalismFaraBariere”]