Experiența trăita la Awake3

0
63
afis Awake3

Jurnal de festival: AWAKE3

Anul trecut am călătorit în lumea AWAKE și am avut o experiență de neuitat pe domeniul Teleki din Gornești, Jud. Mureș. Dacă încă nu ați auzit de AWAKE, vă spunem noi: Awake este un festival boutique din inima ardealului, care te transpune într-o lume de poveste prin numeroase activități artsie și cu un line-up magic.

Timp de 4 zile am explorat fiecare colț al festivalului. De la zona de food unde am gustat diferite delicatese, ne-am teleportat la Cinema Under the Bridge unde am vizionat show-ul simfonic Vița de Vie- În Corzi din 2018, a fost un moment plin de emoție, si partea cea mai frumoasa este că vom avea ocazia să-i auzim live anul acesta.

Pe parcursul traseului am mai descoperit diferite activități de la tras cu arcul la Hot Air Ballon, a urmat și renumitele bazaruri (tatuaje handmade, T-shirts from ColorEscu, haine și accesorii de la Ucca, bijuterii Urban Style și multe altele).

afis Awake3
Awake3

Dacă sunteți curioși care au fost artiștii renumiți de anul trecut, vă spunem noi: Netsk, PussyRiot, The Mono Jacks, Grimus, Coma, Moonlight Breakfast, Golan, Manuel Riva, Lady Leshurr, Aj Tracey.

Anul acesta Awake ne surprinde cu un alt line-up spectaculos: JP Cooper, Vița de Vie (în corzi), Dibioza Kolektiv, ASAF Avidan, Deliric & Silent Strike, Hybrid Minds, Grasu XXL și  mulți alți artiști.

Biletele se pot găsi pe www.tickets.awakefestival.ro. Ne vedem la festival. Pana atunci #stayawake!

Awake3

Aftermovie Awake, ediția 3-a:

Editori: Crina Dobârcean & Alina Vidoe