Julio Iglesias revine în București pe 18 Mai

0
155

Julio Iglesias va susține un concert impresionant în București, în primăvara acestui an. Mult iubitul artist latin se află într-un turneu mondial de promovare a noului său album “Mexico”, iar România, țara care l-a primit mereu cu multă căldură, se află pe lista țărilor privilegiate de prezența romanticului maestru îndrăgit de toate vârstele. Concertul va avea loc pe 18 Mai 2016 la Sala Palatului din București.

Albumul “Mexico” a fost lansat în toamna anului 2015 și cuprinde treisprezece piese emoționante și romantice. În cadrul concertului pe care Julio Iglesias îl va susține în București, fanii vor putea fredona împreună cu el și melodiile mai vechi, hit-urile care l-au consacrat și care l-au făcut atât de apreciat în România.

În deschiderea spectacolului celebrului Julio Iglesias va urca însuși fiul acestuia – Julio Iglesias Jr, șarmantul spaniol care va încinge atmosfera și va contribui cu pasiune la acest show de neuitat.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 2 Iulie 2015, de la București rămân valabile pentru concertul din mai 2016. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentarea la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.
Biletele pentru concertul Julio Iglesias, de pe 18 Mai 2016, de la Sala Palatului din București sunt de cinci categorii :

VIP – 550 lei;
Cat. 1 – 490 lei;
Cat. 2 – 400 lei;
Cat. 3 – 360 lei;
Cat. 4 – 280 lei;

Acestea sunt disponibile în rețeaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas, Hypermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV), precum și la casa de bilete a Sălii Palatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.