Jordan Belfort vorbeste despre Sistemul Straight Line Persuasion

  0
  236

  727 X 290 header - principal -jordan belfort romania

  Straight Line Persuasion System este un sistem pe care Jordan Belfort îl predă cu succes marilor companii din întreaga lume de mai bine de 20 de ani.

  Jordan a inventat acest sistem în 1989 când, încercând să învețe oameni tineri, fără experiență și fără abilități extraordinare de vânzări să devină închizători de talie mondială, a ajuns ca de la 15-20 de brokeri, să aibă peste 1000 de angajați. Este uimitor faptul că un om mediu de vânzări din echipa sa câștiga la acea vreme peste 1 milion de dolari pe an.

  Sistemul își găsește aplicabilitatea în orice domeniu: imobiliar, vânzări online, asigurări, retail, auto, marketing etc, indiferent de post sau ocupație: manager, agent, entry level sau top management, părinte sau casnică.

  Sistemul Straight Line Persuasion se caracterizează prin: simplitate, este ușor de învățat de către oricine, poate fi duplicat și transmis mai departe, este structurat foarte bine, te învață ce este și cum se aplică o disciplină a comunicării, generează o creștere imediată a eficienței de 20-30% și este un sistem clar definit.

  În filmuleţul acesta veţi găsi explicaţiile sale pe larg şi care sunt cele mai importante 3 obstacole care îi opresc pe oameni să atingă succesul pe care și-l doresc.

  Jordan Belfort va veni și în România pe 18 noiembrie, la București, unde va susține un seminar în care va vorbi despre Sistemul său revoluționar, Straight Line Persuasion.

  Folosind cuponul IQool la înscriere, vei beneficia de un discount de 100 E+TVA față de prețurile afișate. Scrie IQool în formularul de înscriere, apoi dă click pe butonul Actualizează și finalizează înscrierea. Doar așa îți poți asigura un loc la evenimentul de business al anului 2014!