Joel Hoekstra de la Whitesnake a stat de vorbă cu cei de la Rock FM

0
44
Joel Hoekstra afiș
Whitesnake revin în România pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București, în cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour! În deschidere vor urca pe scena cei de la Siska.

Cei de la Rock FM au stat de vorba cu Joel Hoekstra, chitaristul formației. Au vorbit despre noul album, despre proiectele sale și bineînțeles despre David Coverdale.

Mai jos aveți un extras din interviu.

Rock FM – Noul disc a fost întârziat cu aproape un an. Am vorbit la radio mereu despre asta și cum anunțăm o nouă dată, hop venea un nou comunicat care îl mai amâna puțin. Care a fost problema?

Joel Hoekstra – Am înregistrat în două etape. Din păcate după prima tranșă de piese David s-a îmbolnăvit. A durat destul de mult până și-a revenit. Nu a fost ceva grav, însă trebuia să aibă gâtul în stare perfectă. Apoi, ca și cum nu eram destul de în urmă cu lucrul, programul în care lucram a crăpat. A început să dea niște erori. Era să pierdem toată munca. A trebuit să aducem niște specialiști să ne rezolve softul. Am trăit momente grele. (râde) Asta a fost toată povestea.

Rock FM – Ai cântat alături de o mulțime de artiști (Trans Siberian Orchestra, Cher, Night Ranger, Amy Lee, Jeff Scott Soto). Ce te-a făcut să li te alături celor din Whitesnake?

Joel Hoekstra – În primul rând catalogul lor. Adică este o șansa unică să poți cânta seară de seară piesele Whitesnake. Alături de ei am putut să vizitez lumea, să văd multe locuri, tot datorită lor mă întorc în România. Pe de altă parte am vrut să cânt alături de niște muzicieni legendari – David Coverdale, Tommy Aldridge, Reb Beace

Citiți restul interviului aici:

Așadar, încă puțin și ne vedem cu legendarii Whitesnake la Arenele Romane din București.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

– VIP (cu loc) -349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei

– Teren (fără loc, în fața scenei) – 259 în presale și 270 la intrare + taxe 10 lei

– Acces General Limited View – 139 presale și 170 lei la intrare + taxe 10 lei