jocuri inspirate de proteste

Jocuri inspirate de proteste care îți vor resuscita conștiința

Am observat până acum că protestele au stimulat creativitatea oamenilor. Acest fapt se reflectă în numeroase meme-uri și pancarte, văzute atât în piață, cât și pe Internet. Astăzi vom prezenta câteva jocuri inspirate de proteste, care au captat rapid atenția publicului.

1. Space Invaders

Cu un mic twist. Jocul funcționează după aceleași principii, scopul fiind distrugerea inamicilor folosind rachete clasice, cât și o armă secretă. Însă dușmanii au fost înlocuiți cu o amenințare mult mai mare și mai reală.

Dacă veți reuși să eliminați armata roșie (no pun intended), veți ajunge la un Final Boss familiar. Denumirea armelor speciale coincide cu niște inițiale auzite foarte des în ultimul timp, DNA. Ele trebuie utilizate doar în momentele potrivite, deoarece au un număr limitat.

Ca fiecare dintre aceste jocuri inspirate de proteste, scopul său este să atragă atenția asupra luptei anticorupție într-un mod mai distractiv. Jocul include mesaje motivaționale, accentuând ideea că nu trebuie să renunțăm atunci când situația devine dificilă.

Space Invaders surprinde foarte bine frustrarea cauzată de situația actuală și poate fi jucat aici.

2. Flappy Bird

a) Pentru Android

Jocul în cauză este o copie fidelă a celui de la GEARS Studios. Cu o mică schimbare.

Dacă scopul original era să ajutați pasărea să treacă printre obstacole fără să se lovească, în acestă variantă … s-a înlocuit doar specia de animal. O observație ar fi că este totuși mai satisfăcător să lovești personajul cât mai des de obstacole decât să îl ajuți să iasă nevătămat.

Jocul poate fi descărcat aici și va fi lansat în curând și pentru iOS.

b) Varianta web

Același joc apare aici personalizat. Putem observa în bara de jos protestatarii. Însă creatorul ne lasă să ghicim dacă este vorba de cei din Piața Victoriei sau din Cotroceni.

Obstacolele poartă culorile drapelului. De asemenea, aici avem un scop nobil: să-l ajutăm pe nimeni altcineva decât Final Boss-ul menționat mai sus să-și câștige umilul trai, fiind răsplătit cu 1000 de euro pentru fiecare fentă.

Și, cel mai important, mesajul motivațional care se asigură că nu renunțăm să luptăm este asigurat de personajul iubit de toți, Floricica Dansatoarea.

UPDATE: Au fost adăugate efecte sonore. Atunci când eșuați aveți parte de compătimirea domnului președinte prin mesajul „Ghinion”, înainte de melodia rock originală din final. Atunci când atingeți o sumă rotundă o sa auziți gluma care a făcut înconjurul internetului: „Altă întrebare?”

Îl puteți juca aici.

Toate aceste jocuri inspirate de proteste au devenit rapid virale. Vă avertizez că, dacă mai aveți examene de dat, ar fi mai bine să nu le deschideți încă, căci acestea pot provoca dependență.

Suntem mândri de românii care demonstrează și ne arată că nu le mai poate fi cenzurată vocea. Haideți să sărbătorim dreptul la libera exprimare prin aceste jocuri inspirate de proteste.

Bonus: Mai puteți arunca o privire și pe acest joc simplu, dar și pe o a treia versiune mult mai realistă a celebrului Flappy Bird.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here