Joburi, cei mai tari speakeri și un city break pe masura. Toate la BUZZCamp!

0
101

Cel mai longeviv eveniment de dezvoltare personală și recrutare specializată își așteaptă participanții

 

Pe 18 și 19 octombrie, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din București, la cea mai noua ediție, cu tema Your Career Travel Guide, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați. Tinerii din București au șansa să participe la cea de-a 18-a serie de conferințe și workshop-uri menite să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. Mai mult, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

Ediția cu numarul 18 a evenimentului BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenți si proaspeți absolvenți din toată țara. Evenimentul își propune să pună participanții în contact direct cu cei mai doriți angajatori, de la care să afle informații prețioase pentru cariera lor, iar la final, pot pleca de la BUZZCamp cu un job, cu premii și excursii în Europa. Obiectivul nostru este comun cu cel al tinerilor – de a-i ajuta pe aceștia din urmă să pornească la drum alături de cele mai bune companii și să îi motivăm să ajungă la performanțe, cu ajutorul conferințelor ținute de oameni de succes, care ne inspiră.

La ediția din București, vor fi prezente companii precum Hewlett Packard Enterprise, Manpower, British American Tabacco, L’Oreal, DB Schenker, TELUS International, Secureworks sau APT pentru a cunoaște tineri cu potențial pe care vor să îi formeze în cadrul departamentelor lor.

Mai mult, participanții vor primi, în cadrul conferinței The Republic of Personal Development, sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top precum Dumitru Borțun, doctor în filosofie, conferențiar în cadrul SNSPA și președinte al Asocieției Române de Relații Publice, George Bunea, cunoscut blogger si comediant, Ruxi de la LikeOne, actorii Vasile Calofir și Alexandru Unguru, fondatorul Times New Roman, Alex Dona, și antreprenorul Marius Dan. În cadrul celei de-a doua conferințe, The Federation of Your Dream Career, vor primi informații prețioase de orientare în carieră de la reprezentanți ai companiilor participante, iar la workshopuri vor avea ocazia să se facă remarcați și să plece cu un job.

În urma participării la BUZZCamp, cei mai norocoși participanți vor fi premiați. Partenerii noștri oferă 50 de vouchere la InsideOut Escape Rooms pentru camera „Lord of the Rings”, 50 de bilete – tribut Queen pe 25 octombrie la Beraria H si 50 de bilete – tribut Metallica pe 1 noiembrie la Beraria H. Mai mult, atmosfera va fi una distractivă datorită celor de la Flashbox care vor veni cu photo booth, gif&video booth, iar cei de la Photo Props Romania vor pune la dispoziție accesorii personalizate și creative.

Evenimentul se va desfășura la nivel național, în principalele opt mari orașe din țară: București, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova și Constanța.

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe https://goo.gl/ud37qr .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.