TU ce îți dorești de la Moș Crăciun? Haine noi? În câteva luni vor fi vechi și, mai ales, demodate! Un telefon nou? În câteva luni va fi vechi și, mai ales, depășit din punct de vedere tehnologic! Ce ți-ar împlini cu adevărat viața și te-ar aduce mai aproape de îndeplinirea visului tău? Cu siguranță, O ATITUDINE NOUĂ și alegeri conștiente!

Ți s-a întâmplat să afli cu întârziere despre oportunități profesionale extraordinare? Aplici la foarte multe job-uri, însă ești foarte rar chemat(ă) la interviu? Mergi foarte des la interviuri, dar nu primești oferte de angajare?

Toate acestea se pot SCHIMBA doar dacă TU îți schimbi ATITUDINEA!

268577_179029692159228_7393447_a

O viață împlinită înseamnă să ai un obiectiv clar, să faci alegeri bune în present, gândindu-te la viitor și, mai ales, să știi cum să trăiești inteligent! ACUM poți învăța cum să îți construiești viața pe care ți-o dorești!

Ce vei obține în urma participării la workshop-ul JOBtelligence?

  • Instrumente de autocunoaștere, care te vor ajuta să îți dai seama ce ți se potrivește cu adevărat;
  • Tehnici extrem de utile pentru a-ți stabili obiective SMART de carieră, în concordanță cu aspirațiile și abilitățile tale, dar și cu tendințele curente și viitoare de pe piața muncii;
  • Cel mai bun instrument de identificare a oportunităților de carieră – intelligence competitive;
  • Cea mai buna modalitate de a atrage atenția potențialilor angajatori – un elevator pitch memorabil;
  • Tehnici eficiente de redactare a unui CV și a unei scrisori de intenție care să determine recruiterii să te cheme la interviu;
  • Instrumente foarte utile, care te vor pregăti să faci față cu brio unor procese de selecție complexe – modalități de răspuns la cel mai des întâlnite întrebări, instrumente de autoevaluare a prestației la interviu și, nu în ultimul rand, simulari de interviu (individual și de grup) și de assesment center;
  • Oportunități de networking cu alți tineri interesați de dezvoltarea lor profesionala.

Workshop-ul JOBtelligence va avea loc duminică, 19.01.2014, între orele 14:00 – 20:00, la Librăria Bastilia (Piața Romană nr. 5, sector 1, București).

În plus, în luna decembrie avem un CADOU special pentru tine: un al doilea workshop, în cadrul căruia vei învăța tehnici extrem de utile pentru a genera idei fezabile pentru angajator, astfel încât să obții job-ul dorit, fie că ești la început de drum, sau vrei să avansezi în cadrul organizației și astfel să poți avea o atitudine proactivă!

Investiția ta:

– are rezultate 110% GARANTATE – dacă la finalul workshop-ului vei considera că ceea ce ai învățat nu ți se potrivește, vei primi banii înapoi imediat! În plus, vei rămâne cu toate materialele primite în timpul cursului și, nu în ultimul rand, cu relațiile pe care le vei construi!

– este de 60 RON și include trainingul, suportul de curs și, în plus, modele de CV, de scrisoare de intenție și simularea celor mai des întâlnite întrebări în cadrul interviurilor.

Dacă vei achita prețul workshop-ului JOBtelligence până pe 24 decembrie 2013, vei primi în momentul confirmării plății și o invitație la noul workshop Great Ideas for Amazing Careers, unde vei învăța cum să generezi idei fezabile, care te vor ajuta să avansezi rapid în carieră.
În plus, vei primi și Ghidul CareerKIT, precum și cartea „Cel mai bogat om din Babilon” a lui George Clason.

Pentru a-ți rezerva locul, trimite un mesaj la loredana@loredanasimedre.ro.

Locurile sunt limitate, așadar, rezervă-l ACUM pe al tău!