Jazz in the Park 2018: Hai în parc, pe ritmuri de Jazz

0
254
Jazz In The Park 2018

Dacă ești ești student în Cluj și te gândești la muzică bună și la Parcul Central este imposibil să nu-ti vină în gând Jazz in the Park, festivalul care transformă spațiul verde într-un loc al relaxării.

El a început deja de pe 21, cu prestații pe malul Someșului, în stradă, la Muzeul de Artă și la Pata Rât. Acum se întoarce acasă, acolo de unde a plecat acum 5 ani. Urmează 4 zile de concerte cu artiști internaționali și activități pentru tineri și nu numai.

Ce poți face la Jazz in the Park 2018

Joi se anunță a fi o zi plină, plină de ploaie și de atmosferă bună la Jazz in the Park 2018 pentru că vor urca pe scenă nume precum Antal Gabor Trio, FUNKorporation, Gallowstreet sau Nopame. Desigur, asta nu e tot, iar pentru programul complet poți arunca un ochi aici.

Concertele încep după amiaza, iar până atunci poți să faci cățărări, tir cu arcul sau tiroliană, asta dacă nu te sperie câțiva stropi de ploaie și vrei o experiență de neuitat.

Vineri, printre cei care cântă și ne încântă, vor fi Essential Notes, The Herbaliser, Koffie și Moses X, iar pentru cei pasionați de jazz combinat cu ritmuri electro le recomandăm Tzuc și Electroclown. Se va cânta pe mai multe scene, așa că pentru a te bucura de atmosferă va trebui să faci un mic ping-pong între intrările din parc și Casino. Fără nicio grijă, vei putea să te hidratezi și să te relaxezi pe un beanbag de îndată ce găsești concertul potrivit pentru tine.

Sâmbătă și duminică parcul prinde și mai multă viață pentru că vin Kroke, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Forq și Bill Laurance, iar mixul de genuri este unul electrizant și cu siguranță te vor ține în priză toată seara. Pe lângă activitățile de care ți-am spus deja, poți să mai ai parte de o experiență VR, karaoke și workshop-uri muzicale.

Festivalul Jazz in the Park 2018 va fi unul complex pentru că are atât de multe genuri abordate pe lângă jazz, încât combinația este inedită și uneori suprinzătoare. Vremea nu se anunță a fi prea uscată, dar de câte ori ai ocazia să dansezi în ploaie cu prietenii tăi?

Ce zici, ne vedem în parc?

 

 

sursa foto: jazz in the park