Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 11/ “RoșușiNegru- While my Guitar Gently Weeps”
18 mai 2016, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Inspirat de sensibila “poveste” care este tema celebrului Beatles, George Harrisson, “While My Guitar Gently Weeps” ni-l va dezvălui pe talentatul chitarist basarabean de Jazz, Liviu NEGRU, față în față cu saxofonistul Costin ROȘU, formând printr-o alchimie spontana grupul Roșu și Negru.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.
ROSU SI NEGRU – “While My Guitar Gently Weeps”

Anul acesta, Grădina Floreasca continuă sezonul serilor de Jazz cu o poveste purtată pe coardele chitarei.

Protagoniștii show-ului, LIVIU NEGRU (Rep. Moldova), alături de invitatul său special, saxofonistul COSTIN ROȘU și bandul lor, ne invită sa invocam teme celebre pentru riffurile chitarei, completate de bine cunoscutul sound de jazz: “Just The Two Of Us”, “Lilly Was Here”, “St. Thomas” și bine înțeles tema care redă titlul concertului “While My Guitar Gently Weeps”, sunt doar câteva din piesele care ne vor încânta, sperăm, în atmosfera unică de la Floreasca.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):

* ELEVATION – 6 Octombrie;

* JACK De JOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie

 


INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Jazz Syndicate Live Sessions / Gradina Floreasca
Jazz in the grass 11

—————————————-

Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here