“Jazz in the Grass” continuă la Grădina Floreasca pe 15 iulie cu spectacolul ”El Barrio Latino”. Răspândind acorduri de jazz, samba și bossa-nova la firul ierbii, concertul oferit de Jazz Syndicate live sessions va fi interpretat de cântăreața de Jazz Viorica Pintilie, acompaniată de trupa Cantaloop.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

EL BARRIO LATINO w/ Viorica Pintilie feat. Cantaloop

Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de Jazz românești din ultimii ani, Viorica Pintilie va fi asistată de patru dintre cei mai talentați reprezentanți din noul val de instrumentiști de Jazz din România, reuniți sub deja consacrată titulatură CANTALOOP. Cei cinci magnifici vă propun o călătorie muzicală prin celebrul Cartier Latin, pentru a explora într-o manieră jazzistică non-conformistă celebrele hituri latino ”Girl from Ipanema”, ”Aqua de Beber”, ”Corcovado” sau ”St. Thomas”.

Cei care vor da viață ritmurilor de Samba, Bossa-Nova și Calypso pentru a ne transpune pe îndepărtele plaje din Ipanema sau Copacabana pentru câteva ore sunt: saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile; basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent pe scenă alături de Johnny Răducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian și (cu adevărat!) mulți, mulți alții; Iulian Nicolau, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, și Alex Borsan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborări celebre.

INTRARE LIBERĂ

Rezervări – 0740.250.360
Jazz Syndicate Live Sessions / Gradina Floreasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here