vineri, decembrie 8, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatru„Jane the Virgin”, un serial de pe Netflix care provoacă dependență

„Jane the Virgin”, un serial de pe Netflix care provoacă dependență

„Jane the Virgin” este un serial bazat pe telenovela „Juana la Virgin”, care poate fi găsit pe Netflix! Cu o intrigă interesantă, cu personaje carismatice și cu povești tumultoase de iubire, „Jane the Virgin” poate fi noul tău serial preferat.

 Jane Villanueva(Gina Rodriguez), o tânără de 23 de ani din Miami care, după ce jură că nu îşi va pierde virginitatea decât în noaptea nunţii, află că este însărcinată din cauza unei greşeli a medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez).

Astfel, aflăm că Jane a fost inseminată artificial, când, de fapt, ea mersese la medic doar pentru un control de rutină.

În stilul specific telenovelelor, tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, fratele Luisei şi… şeful lui Jane. Faptul că fătul este singura şansă a lui Rafael de a avea copii îl face pe playboy să se apropie de Jane, spre supărarea Petrei, soţia de care acesta vrea să divorţeze.

 Acesta este doar începutul, pentru că serialul are parte de provocări scenaristice din multiple direcţii: Jane va descoperi curând cine este tatăl ei natural şi îşi va da seama că sarcina are toate şansele să-i schimbe viaţa din temelii. Logodnicul lui Jane şi personaje din jurul lui Rafael complică şi mai mult povestea.

În serial regăsim și o anchetă a poliției legată de un criminal misterios, care provoacă numai necazuri pentru Jane și cei pe care îi iubește. Serialul îşi ţine spectatorii în continuu suspans şi nu se sfieşte deloc să şocheze cu răsturnări de situaţie.

„Jane the Virgin” este şi o parodie la eternele telenovele sud-americane, un omagiu adus comunităţii latino din SUA, deci subiectele mai delicate nu lipsesc deloc.

Jane traversează, de-a lungul celor patru sezoane, multe perioade dificile. Virgină și însărcinată, ea este de multe ori confuză în legătură cu sentimentele sale. Pe de-o parte, Jane îl iubește pe logodnicul său, dar pe de alta, ea se simte foarte atrasă de noul bărbat din viața ei: tatăl copilului pe care nici măcar nu și-l dorise.

Va păsta Jane copilul? Își va pierde până la urma virginitatea? Află de pe Netflix!

Sursă info: www.cinemagia.ro

Denisa Georgiana
Denisa Georgiana
Încă de când eram copil, am iubit arta de a scrie. Mă simțeam întotdeauna eu însămi atunci când făceam compuneri, atunci când scriam povești . Sunt pasionată de psihologie, de fotbal și de publicitate. Îmi plac oamenii simpli, cu lecții de viață valoroase din care pot învăța. Ador să-i ascult pe cei din jurul meu și să le interpretez poveștile în articolele mele. Prin decizia de a mă alătura redacției Iqool, am făcut primul pas spre a-mi urma visul, acela de a scrie cu pasiune pentru o revistă. Citatul meu preferat este: " Sometimes good things fall apart so better things can fall together " (Marilyn Monroe)
RELATED ARTICLES

Most Popular