James Fridman – Expertul în Photoshop ce a ajuns viral

0
161
James Fridman
James Fridman - expert photoshop

James Fridman este omul ce a ajuns viral pe rețelele de socializare ca urmare a solicitărilor pe care le primește de la oamenii. Cereri pe care le finalizează, dar nu cum și-ar dori cei care i-au trimis pozele.

Programul Adobe Photoshop pare că nu are secrete pentru James Fridman, un american  ce a ajuns cunoscut în foarte puțin timp pe baza modului cum editează pozele primite de la diverse persoane. Acesta se folosește de ceea ce scriu oamenii la descrierea cererilor primite și le interpretează cum vrea el, dar ține foarte mult și la corectitudinea gramaticală.

Astfel, dacă scrii ship (navă) în loc de sheep (oaie), ori dacă nu știi cum se scrie de fapt turnul Eiffel și scrii Eyefell, cu siguranță că poza ta va fi foarte amuzantă după ce ajunge pe mâna lui James.

De asemenea, dacă îți dorești ca o prietenă să fie de aceeași înălțime cu tine într-o poză, e posibil ca el să te scurteze pe tine 20 de centimetri, ori dacă te deranjează o persoană ce a intrat în cadru și îți dorești ca el să rezolve acest lucru, cu siguranță nu-ți va plăcea modul cum o va face.

James Fridman are zeci de poze pe pagina de Facebook,  imagini ce te vor face să râzi cu gura până la urechi dacă le acorzi chiar și numai 5 minute.  Bineînțeles, asta se aplică preponderent celor care nu i-au fost victime până acum.

James Fridman

James FridmanTotuși, nu tot timpul te face de râs postând poza pe Facebook. Unele poze nu le modifică deloc, spunând că nu trebuie modificate și sunt frumoase așa cum sunt. Dar acestea sunt mai rare.

Recent, James Fridman a făcut și un concurs între cei care-l urmăresc, postând o poză ce ar trebui să fie editată de ceilalți cum doresc ei. Bineînțeles că rezultatele au fost la fel de bune și de amuzante precum creațiile lui.

James Fridman
James Fridman
James Fridman
James Fridman

Sursa foto: Pagina personală de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.